Hnedý výtok v 7. týždni
Ahojte. Som 7tt. Doteraz bolo vsetko ok, no bola som teraz na wc a na papieri som si vsimla tmavohnedy vytok. Doteraz bol vzdy biely. Mam sa bat? U dr. som este nebola, objednala ma az po Velkej noci. Dakujem
Ja som toto mala 8tt, doktorka mi najprv povedala, nech si sledujem či to prechádza alebo nie. Neprechádzalo a tak som večer išla na pohotovosť, dostala som ascorutine a progestanelle na udržanie tehotenstva, takže tam asi nebolo všetko ok. Brala som to cca do 14tt a, samozrejme, na druhý deň, keď som prišla mojej gyn ma hneď vypísala na PNku a nariadila kludovy režim. Takže aj ty sa sleduj a ak bude silnieť, tak určite by som išla na pohotovosť
U mňa hnedé špinenie = koniec
U mňa to znamenalo koniec. Mne sa následne spustil ako keby menzes. Ale u Teba to tak nemusí byť.
Ja byť Tebou, idem na pohotovosť. Vedia sa pokúsiť zastaviť to, ak by to bolo niečo zlé.
Držím palce!
Mala som to len raz na wc pri utierani, viackrat uz nie, tak neviem. Len taky hnedy hlien to bol. Na nohavickach nemam nic. Tak uvidim, ked sa to zopakuje, pojdem urcite na urgent.
Mala som to 2x v prvom trimestri, vždy cca týždeň (ale iba maličké množstvo, pri utretí, alebo mini fliačik na intímke). Tuším v 8. a v 11. týždni. Doktorka oba razy povedala, že je to bežné a samo o sebe to nie je problém, že sa nemusím stresovať. Samozrejme ma vyšetrila a na sone pozerala, či nemám nejaký hematóm, ale všetko bolo ok. Ak by išla jasnočervená krv, to som mala ísť rovno na pohotovosť, ale k ničomu takému našťastie nedošlo, už končím 38. tt 🙂
Ja som mala aj v 8tt aj v 12 tt zistili sme potom s mojim dr,že sa to stavalo akoby v čase menzesu.
Ja som ale oba razy bežala na pohotovost už som mala tehotenskú knižku, oba razy som ostala PN dva týždne a nasadené som mala ascorutin,magnezium a duphaston.
Dcérku som ale donosila až do konca už bolo potom všetko v poriadku
Ja som začala špiniť v 8tt,prvo hnedý lepkavy vytok o par dni som sa rozkrvacala, potratila,musela som na kyret.
@ildiko36 a ten prvy bol aky? Bolo ho malo? Ci vela? Mala si aj na nohavickach? Ja som mala len raz, tmavohnedy natahovaci a vo velkosti mensej ako hrasok
Ja som mala asi štyri dni v 7tt na 3 den som šla radšej k Dr výtoku bolo viac. Dr nič nenašla že stále uhniezdenie. Mala som na noh.tak ako bežný biely bolo bledo hnedy. Nič ma nebolelo.
Nič som nedostala od Dr a viac to nebolo
Rodila som na den presne podľa ms.
Pri druhej nič nebolo
To ti, žiaľ, ani jedna z nás nepovie, či je to v poriadku.
Mám 1 dieťa, tehotná som bola 4x a pri dvoch z tehu, ktoré skončili potratom som špinila na hnedo a takisto som špinila, neskôr aj krvácala aj pri tehotenstve, z ktorého mám dcéru.
Čiže môže to byť zlé, no môže to byť aj v poriadku. Držím palce, nech je to druhé tvoj prípad 🙂

hnedý výtok je ešte Ok. horšie je čerstvá krv - jasne červená.