icon

Hnedý výtok v tehotenstve

tima27
15. mar 2025

Dobrý deň, prosím Vás, stretol sa niekto s hnedým výtokom, hustejším počas tehotenstva? Bola som na pohotovosti, keďže som spanikárila kvôli jasne červenej krvy. Tam mi bolo povedané, že som 5tt+0 podľa kalendára (posledný menzes 5.2.). Na ultrazvuku nebolo ešte nič vidno, vraj je príliš skoro. Dali mi injekciu na zastavenie krvácania a tiež na udržanie tehotenstva. HCG bolo nejakých 110, preto mi lekár predpísal progestanelle 2x 1tbl. Odvtedy sýta červená krv nebola, len hnedastý výtok. K mojej dr idem o necelé dva týždne. Prosím, stretol sa s tým niekto? Môže byť všetko v poriadku a len zbytočne stresujem? Ďakujem za každú odpoveď.

domka222
15. mar 2025

Môže, nemusí. Tu je odpovedať ťažko

anketkarka
15. mar 2025

@tima27 hnedá krv je vraj stará krv. Môže byť všetko v poriadku. Nemusí. Ja som masívne krvácala, že za pár minút nestačila nočná vložka viac krát v tehotenstve a napokon všetko dobre skončilo. Mala som hematóm. Varovali ma, že keď dieťa bude rásť a tlačiť na hematóm, tak to bude krvácať. Posledný krát som už ani na pohotovosť nebežala, zastavilo sa krvácanie samo, kým som sa zbalila na hospitalizáciu.

anketkarka
15. mar 2025

@tima27 držím palce

zuzkaa1991
15. mar 2025

@tima27 mne sa presne to stalo pred mesiacom dcera muz 40tky horúčky takze som behala nonstop pri nich to sme uz vedeli ze som.tehu len nepotvrdene usg toez vecer som.si všimla krvavý vytok utekala.som.do nemocnice tak.to.iste ze vsetko sa ukaze ci sa udrzi alebo nie napichali ma dali lieky potom som isla do prace v 7tt v praci som.riadne zakrvacala.utekala.zas do nemocnice ale našťastie akcia.❤️ bola opat ma napichali ale.musela lezat týždeň a pol....takze.setrit sa do 12tt je všetko otazne som.11tt a stale.mam.resp aj ked.ma.caka veľky usg stale. Mam rešpekt kedze prve som.mala.MA 12tt

tima27
autor
15. mar 2025

@zuzkaa1991 mňa práveže toto veľmi zaskočilo, lebo prvé tehotenstvo bolo na začiatku bezproblémové, ani som nevedela, že som tehotná a teraz tieto výtoky, tak mám celkom strach.

lyinda
15. mar 2025

@tima27 ak ti to pomôže ja som do 4. Mesiaca krvácala asi 10 krát a všetko bolo ok, ale vzdy som sa išla dat skontrolovat.
Raz že sa tak moje telo prispôsobuje tehotenstvu, potom mi praskali cievky, potom v čase ms a nakoniec z nízko poooženej placenty 🤷‍♀️ a mávala som aj hnedý výtok

zuzkaa1991
15. mar 2025

@tima27 tak ja prve tehu bolo MA 12 vtt potom druhe tehu katastrofa nonstop mi bolo zle grcala som bolesti v podbrušku ale úspešne našťastie 😇 a.teraz po 7r sme (som sa) rozhodla.pre druhe takze tiez vytoky same mam od začiatku dvakrát zakrvacala som ale.zatial vyzera všetko ok podla.lekari ked som bola.pred týždnom babo rastie....a necitim sa ze som tehu len jedine ku veceru mi je hrozne zle resp tak.tazko od zaludku a strasna unava inac nic...tak len vela vela.oddychovat a cakat ako bude ďalej pokračovať ak je poskodene samo odide 😔ak silne udrzi sa 😇

tima27
autor
15. mar 2025

@lyinda u mňa po tej injekcií už jasná červená krv nebola, už sa objavil iba hnedý výtok, ale aj tak mám normálne strach ísť na kontrolu k svojej dr, že čo mi tam povie. Máme jednu dcérku, ale veľmi túžime po druhom. A keď som mala bezproblémové prvé tehotenstvo,
@zuzkaa1991 veľmi pekne ďakujem za podporu ❤️ veľmi dúfam v to, že to dobre dopadne a sú to len bežné výtoky. Len to podľa mňa zaskočí každú ženu, keď niečo také nastane

zuzkaa1991
15. mar 2025

@tima27 aj ja som mala par dni hnedy vytok potom preslo 😇

katkabg
12. máj 2025

@tima27 ahooj ako si ns tom teraz 🥰

tima27
autor
12. máj 2025
@katkabg

@tima27 ahooj ako si ns tom teraz 🥰

@katkabg ahoj, bohužiaľ sa bábätko neudržalo a prišla som oň v 7tt

katkabg
12. máj 2025
@tima27

@tima27 joj to mi je luto....zaxivam podobne a teda vobec sa neviem anj tesit ani nic.Zajtra som opat h doktora na prehliadku.Ako si priska na to ze si on prisla?Samovolne,ci?Hrozne sa toho bojim

tima27
autor
12. máj 2025
@katkabg

@tima27 joj to mi je luto....zaxivam podobne a teda vobec sa neviem anj tesit ani nic.Zajtra som opat h doktora na prehliadku.Ako si priska na to ze si on prisla?Samovolne,ci?Hrozne sa toho bojim

@katkabg samovoľne... Začala som krvácať počas víkendu v nedeľu večer, ale len málinko, ráno som šla k svojej dr. tá mi povedala že na ultrazvuku nie je nič vidno, bolo to aj tak ešte skoro, vzala mi krv a už ani hodnota HCG tam nebola žiadna, pričom v nemocnici na pohotovosti bola. Asi to tak jednoducho malo byť, lebo sa mi teraz objavili iné zdravotné problémy, s ktorými by bolo tehotenstvo veľmi náročné. Ale verím že sa nám ešte podarí otehotnieť, keď sa dám do poriadku ❤️😊

tima27
autor
12. máj 2025
@katkabg

@katkabg ale som rada že to takto samovoľne odišlo, a vyhla som sa nejakého operačného zákroku... Toho by som sa bála

katkabg
12. máj 2025
@tima27

@katkabg samovoľne... Začala som krvácať počas víkendu v nedeľu večer, ale len málinko, ráno som šla k svojej dr. tá mi povedala že na ultrazvuku nie je nič vidno, bolo to aj tak ešte skoro, vzala mi krv a už ani hodnota HCG tam nebola žiadna, pričom v nemocnici na pohotovosti bola. Asi to tak jednoducho malo byť, lebo sa mi teraz objavili iné zdravotné problémy, s ktorými by bolo tehotenstvo veľmi náročné. Ale verím že sa nám ešte podarí otehotnieť, keď sa dám do poriadku ❤️😊

@tima27 ved tohto sa aj ja bojim...ja bola min.tyzden na ultrazvuka a bolo vidno len niaku malu bodecku kedze to bolo skoro.No lenze som spinili ci cl to bolo.Testy pozitiv aj hcg som mala na krvnom teste.Tak dufaston a estrofem uzivam.Preslo spinenie ale vcera opat po velkej potrebe som zacala opat spinit.Zajtra som opat u doktora.Tohoto sa bojim ze nrdajbize sa neuchyti a ostane vombe a co potom,ako to zistim.Aj ked tu maminky ma povzbudxuju ze aj oni mali spinenie ba dokonca aj krv a donosili babatka...ach jo.Ja som rodila pred 16timi rokmi a taketo tehu som veru nemala

tima27
autor
12. máj 2025

@katkabg treba veriť, že všetko dobre dopadne. Ja verím že aj napriek tomuto čo sa stalo, budem opäť tehotná. Držím ti palce, aby to vyšlo a bábo sa udržalo ☺️ potom napíš, ako to dopadlo...

katkabg
13. máj 2025
@tima27

@katkabg treba veriť, že všetko dobre dopadne. Ja verím že aj napriek tomuto čo sa stalo, budem opäť tehotná. Držím ti palce, aby to vyšlo a bábo sa udržalo ☺️ potom napíš, ako to dopadlo...

@tima27 ajoooj ❤️ aj mne tak doki povedal ze sk sa neuchyti tak ze asi nebolo zdrave a lepsie takto nech odide ako to silit.Dnes idem opat na sono tak dufam v zazrak a zacujem dobre nieco 🩷💙🩷💙

katkabg
13. máj 2025
@tima27

@tima27 ajoj tak ani.moje babatko.Zial.prestalo sa uplne rozvyjat,tabletky ho len udrzovali a teraz ich vysadim nech moze samo odist

tima27
autor
14. máj 2025
@katkabg

@tima27 ajoj tak ani.moje babatko.Zial.prestalo sa uplne rozvyjat,tabletky ho len udrzovali a teraz ich vysadim nech moze samo odist

@katkabg je lepšie, keď takto samo odíde, ako podstupovať operačný zákrok... mrzí ma čo sa ti stalo, ale predsa sme silné ženy, to zvládneme... a vždy sa dá skúšať opäť o bábätko

katkabg
16. máj 2025
@tima27

@katkabg je lepšie, keď takto samo odíde, ako podstupovať operačný zákrok... mrzí ma čo sa ti stalo, ale predsa sme silné ženy, to zvládneme... a vždy sa dá skúšať opäť o bábätko

@tima27 ajojkyyyy,este stale cakam.Mam taky ruzovy vytok a dnes ma uz hrozne krize bola a podbrusko tak pevne verim ze to dostanem.