Hnedý výtok v začiatku tehotenstva
Zdravím vas žienky idem sa sem skúsiť poradiť a spytat sa na názor zistila som ze čakám tretie babatko podľa výpočtov by som mala byt v 4+3tt dnes rano som objavila tmavohnedy vytok som po konizaci cca rok a tri mesiace som stoho v strese neviem ci je to v poriadku bolesti mam ako keby mam dostat menštruáciu ale ako pridu tak odídu potom sa zase vrátia a tak dokola skor ma viac boli chrbat ako podbrusko dotoho som este extrémne prechladnuta každé zakaslanie boli som stoho zúfalá tak sa vas chcem spytat je v poriadku mat hnedy vytok nemusim sa báť ze by sa niečo stalo pripadne by som potratila velmi sa tym trápim ďakujem za každú informáciu a za každú radu
@dom1234 chod k lekarovi... nemoze tu nikto s urcitostou povedat, ci je to ok, pooperacny stav, problem , alebo bezne spinenie...
Ja som mala hnedý a nebolo to ok. Taká info ti vôbec nepomôže, môže to byť stále buď, alebo.
Ja som mala aj krv, ako pri ms. Skoro so 13.tt
Lekar dal utrogestan,,kludovy rezim.
Ďakujem všetkým za odpovede samozrejme k lekárovi idem vo štvrtok len som sa chcela trosku upokojiť ci niesom jediná ktorá špini hnedy vytok na zaciatku tehotenstva

@dom1234 ahoj, ja som mavala v prvom tehotenstve spinenie, hnede, sem tam sa objavila aj krv - klasika, cervena, dcera je ok, tehotenstvo prebehlo okrem tohto v poriadku, nikto nevedel preco. Druhe tehotenstvo skoncilo potratom, nemala som ziadne spinenie, vytoky, az som zacala v 7tt krvacat. Ten vytok moze a nemusi znamenat nic, treba si to odkonzultovat s lekarom.