icon

Hnedý výtok v začiatku tehotenstva

dom1234
Dnes o 10:25

Zdravím vas žienky idem sa sem skúsiť poradiť a spytat sa na názor zistila som ze čakám tretie babatko podľa výpočtov by som mala byt v 4+3tt dnes rano som objavila tmavohnedy vytok som po konizaci cca rok a tri mesiace som stoho v strese neviem ci je to v poriadku bolesti mam ako keby mam dostat menštruáciu ale ako pridu tak odídu potom sa zase vrátia a tak dokola skor ma viac boli chrbat ako podbrusko dotoho som este extrémne prechladnuta každé zakaslanie boli som stoho zúfalá tak sa vas chcem spytat je v poriadku mat hnedy vytok nemusim sa báť ze by sa niečo stalo pripadne by som potratila velmi sa tym trápim ďakujem za každú informáciu a za každú radu

anonym_8c7c2b
Dnes o 11:00

@dom1234 ahoj, ja som mavala v prvom tehotenstve spinenie, hnede, sem tam sa objavila aj krv - klasika, cervena, dcera je ok, tehotenstvo prebehlo okrem tohto v poriadku, nikto nevedel preco. Druhe tehotenstvo skoncilo potratom, nemala som ziadne spinenie, vytoky, az som zacala v 7tt krvacat. Ten vytok moze a nemusi znamenat nic, treba si to odkonzultovat s lekarom.

krasneleto
Dnes o 11:05

@dom1234 chod k lekarovi... nemoze tu nikto s urcitostou povedat, ci je to ok, pooperacny stav, problem , alebo bezne spinenie...

domka222
Dnes o 11:50

Ja som mala hnedý a nebolo to ok. Taká info ti vôbec nepomôže, môže to byť stále buď, alebo.

anonym_49f64a
Dnes o 12:15

Ja som mala aj krv, ako pri ms. Skoro so 13.tt
Lekar dal utrogestan,,kludovy rezim.

dom1234
autor
Dnes o 12:34

Ďakujem všetkým za odpovede samozrejme k lekárovi idem vo štvrtok len som sa chcela trosku upokojiť ci niesom jediná ktorá špini hnedy vytok na zaciatku tehotenstva