icon

Horúčka po cisárskom reze: Je to bežné?

simcekk
23. jan 2024

Ahojte,
Opäť sa chcem podeliť o vaše skúsenosti čo ste mali cisársky, mám asi 5ty deň po a teploty už druhý deň okolo 38… sme už doma ale robí mi to starost.
Aj ta chôdze v nemocnici dobre že nehovorili že na druhý deň mám behat jak srnka a ja som rada že vstanem a prejdem 1km/h na zachod rýchlosťou.. a keď sedím motá ma hlava.

Môže to byt takto pri zotavovani aj s tou teplotou?

beata_k
23. jan 2024

@simcekk Nie, teplotu nemas mat. Volaj lekara.

klip0
23. jan 2024

Teplota nieje ok, určite treba lekára

dada13288
23. jan 2024

@simcekk nevolaj lekara, rovno na gynekologicku pohotovost. V prepustacej sprave by si mala mat odporucanie, ze kam ist v pripade teploty.

ankare
23. jan 2024

@simcekk ja som mala horúčku,keď sa mi prsia nalievali mliekom. Evidentne sa mi nie dostatočne vyprázdňovali, lebo som schytala zápal prsnika. Skoré zotavenie!

mimi3008
23. jan 2024

Ako vyzera operacna rana? Nie je zacervenala? Ked ju stlacis, netecie z nej nieco? Bolesti bricha, podbruska nie su? A co prsniky?

bernadetta74
23. jan 2024

@simcekk treba ist čim skôr.Mala som teploty a zistili mi zápal maternice.😞

simcekk
autor
23. jan 2024

Operačná rana je v poriadku na výzor, trošku ma stipe ale to tvrdili že je okej.. a lekár nezdviha

simcekk
autor
23. jan 2024

@bernadetta74 a ako sa ti to ešte prejavovalo? :/

bernadetta74
23. jan 2024

@simcekk každy den teplity okolo obeda a strašná bolest.

mnau123
23. jan 2024

@simcekk ja som takto zacala teplotovat po prichode z porodnice, cca tri dni nato sa mi rana zacala na jednom mieste otvarat a vytekal z nej hnis. Skoncila som znova v nemocnici.
Ja by som isla na gynekologicku pohotovost.

sissi2183
23. jan 2024

Len pre zaujimavost, dostala si antibiotika pred operaciou? Ja mam o par dni sekciu a v pouceni k operacii mam uvedene, ze pred operaciou dostanem antibiotikum. S teplotou by som urcite letela na pohotovost.