icon

Horúčka v 15. týždni

marissenka
17. jan 2015

Prosim o radu.som v 15tt a vsetci sme chori..muz mal 2 dni pomali 40-tky.mna to chytilo dnes..zimnica,bolesti celeho tela.mala som len 37,5 o 7hod,dala som si paralen,pohodine meriam a teplota pomaly 38!bojim sa tych horucok,co robit?dik..

miku1
•
17. jan 2015

@marissenka Paralen ber ďalej, ten môžeš. Neviem ako je to zo zábalmi počas tehotenstva, ale pomáha aj dať si citrón na zápästie a obiazať. Nič iné ma momentálne nenapadá. Ja by som si asi dala vlažnú sprchu a šup pod deku a perinu.

monicm
•
17. jan 2015

@marissenka bolesti a zimnica celého tela väčšinou znamenajú chrípku.lenže chrípka sa nieleči atb,ale pokojom na lôžku,liekmi na znižovanie horúčky a dostatkom tekutín.ja osobne by som radšej zavolala do pôrodnice,či na pohotovosť,určite budú vedieť poradiť,ktoré lieky sú "bezpečné".dobré je,že tretí trimester je už za vami.

nagulinka
•
17. jan 2015

ak máš egrešový kompot, daj si, krásne zníži teplotu. Moja kolegyňa nemôže žiadne lieky typu paralen, brufen, injekcie na umrtvenie atd.,(upadá z nich do bezvedomia) a teploty rieši týmto kompotom- nedá na neho dopustit.

lucindao
•
17. jan 2015

@marissenka ja som tiez prednedavnom mala horucku a to som tiez bola 15 tt.brala som paralen a musis vela pit, steasne vela.ale nic ine si nedavaj.dr mi povedal ze choroba je najhorsia to 12 tyzdna

marissenka
autor
•
17. jan 2015

@lucindao ako casto si si davala paralen,bo mne po nom este za hodinu stupla

lucindao
•
17. jan 2015

@marissenka tri krat denne, viac som sa bala.aj mne stupla horucka ale na druhy den uz bolo po nej.hlavne velapit a lezat.

marissenka
autor
•
17. jan 2015

@nagulinka
@miku1 egresak som nenasla,ale uz mam citrony na zapasti a o dve desatiny klesla...a kolko tam mozem mat ten citron?

miku1
•
18. jan 2015

@marissenka Už ti asi odpisuje neskoro 🙂 Dúfam, že si si ich tam na noc nenechala, aby ti "nevyžrali" aj pokožku. Hlavne veľa pi, lež a oddychuj, chrípku musíš proste vyležať. 🙂

marissenka
autor
•
18. jan 2015

@miku1 mala som celu noc,ale v pohode...teplotujem stale 37.7 je mi na umretie,takto chora som nebola ani nepamatam.

miku1
•
18. jan 2015

@marissenka Chrípka je chrípka 🙂 Tú musíme vždy nejako prežiť. Skoré uzdravenie.