Hospitalizácia pre bolesti v 34. týždni tehotenstva
Ahojte mamicky. Chcem sa opytat ak tu je nejaka mamicka, ktora mala rovnaky/podobny problem v tehu.
Som 34tt hospitalizovali ma kvoli bolestiam otvorena som na jeden prst, krcok 2 cm. Podavaju mi inj.magnezium , progesteron zo spodu a gujacuran na uvolnenie. Cez den nejako to zvladam ale v noci mam bolesti az pokial mi nedaju dalsiu davku. Udrziavali vam do terminu alebo sa to zlepsilo a pustili vas po kolkych dnoch?
Ja som bola pre hroziaci predčasný pôrod hospitalizovaná v 32tt, tiež kludovy režim a infúzie, začala mi tam odtekať voda, napichali mi kortikosteroidy a potiahla som do ukončeného 34tt a nakoniec akútna sekcia. Dieťatko bolo v poriadku.
Drž sa, neboj sa ostať v nemocnici - pre teba aj dieťatko je to teraz najlepšie miesto🙂❤️.
Krcok sa uz nepredlzi, len sa da stopnut/spomalit jeho ˇ skracovanie, takze by som velmi necekala, ze ta najblizsie 3 tyzdne pustia domov (kym nebude pripadny porod uplne bezpecny). Staci aspon do ukonceneho 36. vydrzat, nemusia ta tam drzat do 40tt. Aj 35. je fajn a vlastne uz aj po 34. je prognoza dobra, snaz sa nestresovat, verim, ze si v dobrych rukach niekde, kde maju novorodenecku intenzivku. Ale mam kolegynu co na tom bola velmi podobne, po par tyzdnoch sla domov a vydrzali myslim do 39tt. 🙂 Drzim palce, nech vydrzite co najdlhsie a nech je babatko v poriadku🍀🙂
@katinka833 ahoj, ako si prosim dopadla?
@katinka833 ahoj, ako si prosim dopadla?
@tehotenska_masaz Ahoj, pustili ma po 8 dnoch domov, uzivala som aj doma ten progesteron , mala som stale bolesti , ked si nato spomeniem tak som sa citila horsie 😅 ale v 38 tt som porodila dievcatko . Mala som cisarsky lebo dcerka mala obtocenu pup.snuru.
@tehotenska_masaz Ahoj, pustili ma po 8 dnoch domov, uzivala som aj doma ten progesteron , mala som stale bolesti , ked si nato spomeniem tak som sa citila horsie 😅 ale v 38 tt som porodila dievcatko . Mala som cisarsky lebo dcerka mala obtocenu pup.snuru.
@katinka833 dakujem ti ze si mi odpisala!☺️ lebo ja som momentalne 34+3 a krcok 0.5cm tak zistujem kto kolko vydrzal🤣

@katinka833 nechcem ťa vystrašiť,ale myslím, že do pôrodu si ťa tam už nechajú. Buď radšej takto pod dohľadom lekárov, doma budeš v obrovskom strese.