icon

Hrozí mi spontánny potrat

aduska0001
29. apr 2022

Ahojte som v 5mesiaci tehotenstva a kôli častým zápalom mi doktor povedal že mi hrozí spontánny potrat😢...už neviem čo robím zle. Jeden zápal vyliečim a príde druhý. Už vôbec ani nemám sex s priateľom. Viete mi prosím povedať čo môže byť príčina?..obmedzila som aj sladké. Mala niektorá podobný problém. Ďakujem za radu. Sprostých komentov sa prosím zdržte ďakujem.🙏

Strana
z2
simonetka67
29. apr 2022

Tak stačí že máš malé nejak uložené a bruško nie je veľké . Neboj sa ja som sa už modlila aby isla von a nakoniec mi ešte vyvolávali pôrod ☺️

jaskolka
29. apr 2022

My sme mali pred rokmi v ambulancii (orl) prípad manželov, ktorí už došli úplne zúfalí, lebo manželka stále mala nejaké zápaly v tele, aj po gynekologickej stránke. Vybrala kopec liekov. Nič.Komusi napadlo poslať ich ešte na orl, či tam sa dačo nenájde.
Doktorka prezrela manžela, vzala mu výter, zistila ze v mandliach mal take kolónie"zvieratok"že by ani zoo sa nehanbila😆. To bola príčina manzelkinych ťažkosti hoci jemu nebolo nič.Stacil jeden jediný bozk a bolo..
Záver? Jemu vybrali mandle a obaja boli potom absolútne v poriadku.
Takže hoci to znie bizarne, všetko je možné. Treba skontrolovať aj partnera

tessa2299
29. apr 2022

@aduska0001 ja som napriklad chytala zapal z toho, ze som si oprala nohavicky s levandulovou avivazou. Opakovane som to mala. Potom ako som prestala pouzivat tuto avivaz, tak mi to prestalo. A raz som sa obabrala, kupila avivaz s levandulou (nevsimla som si) a bum zas zapal.
Odkedy nepouzivam tuto avivaz, tak zatial nic.

Strana
z2