Hrozí potrat: Kedy sa môže objaviť embryo?
Baby mali ste niektorá niečo podobne dnes mi začalo krvácanie s bolesťami ktoré trvalo ale len cca 30-40 minút, potom už len slabe spinenie. Bola som na pohotovosti až po pár hodinach (nemala som ako ist) a videl hematóm 3,5 cm X 1,5cm a gestacny vak len 0,5cm bez embrya. Je daka nádej že sa tam ešte embryo objaví? Aktuálne by som mala byt 5+4tt
hematom sa časom vstrebe
hematom sa časom vstrebe
@anonym_998f37 mala som hematóm aj pri malej ale vo vyšším tyzdni už keď bolo aj embryo aj srdiecko… vstrwbal sa alw bol oveľa mensi, tentokrat je cez 3/4 maternice a už pravdepodobne aj praskol lebo som mala krvácanie
@spanielka44 mala som hematon od 5tt do 12tt, v 12tt sa vyplavil a masívne som zakrvácala (dcérka ma 2 roky a je úplne zdravá ), od 5 do 12tt som krvacala minimálne 2x do týždňa
Vždy je nádej 😊 vo vašom tyzdni už by malo byt vidiet aspoň zltkovy vak ale iba ak ste si ista že ovulka bola v strede cyklu, ak to nemáte odsledovanie je realne možné že ste ešte len napr 4+2 a to nemusí byt vidiet ešte nič 🙂
Prajem veľa šťastia 🍀
@spanielka44 mala som hematon od 5tt do 12tt, v 12tt sa vyplavil a masívne som zakrvácala (dcérka ma 2 roky a je úplne zdravá ), od 5 do 12tt som krvacala minimálne 2x do týždňa
Vždy je nádej 😊 vo vašom tyzdni už by malo byt vidiet aspoň zltkovy vak ale iba ak ste si ista že ovulka bola v strede cyklu, ak to nemáte odsledovanie je realne možné že ste ešte len napr 4+2 a to nemusí byt vidiet ešte nič 🙂
Prajem veľa šťastia 🍀
@anonym_3670eb ďakujem za zdieľanie vašej skúsenosti ♥️ tak snad sa stane zazrak aj v mojom prípade😊

@spanielka44 5+4 nie je mozne nieco vidieť.. treba počkať a nadej je vždy