icon

Hydronefróza v 3. trimestri

zoe_2
14. jan 2023

Prosim něate skusenosti s tym ze vam v 3 trimestri zistili u babatka hydronefrozu 10 a 12 mm diletaciu panviciek a mocoveho mechura, , do 36 tyzdna bolo uplne vsetko ok. Strasne sa bojim co bude dalej, druhy den uz len revem

monikas03
14. jan 2023

@zoe_2 ahoj 😊 aj ja som to mala, ale nám to zistili skôr ako tebe, len už nepamätám, ktorý presne týždeň. Chodím s malou na nefrologiu, tam to pozerajú ci sa to rozširuje, sťahuje alebo je bez zmeny. Neboj bude dobre 😊🍀

zoe_2
autor
14. jan 2023

@monikas03 a vyvolavali ti porod? Ci ako to riesili? Museli ju potom operovat? Nam nic nepovedali zatial len utorok idem na kontrolu, plodovej vody ma nastastie dost zatial

monikas03
14. jan 2023

@zoe_2 ja som v 34./35. tyzdni dostala covid a v 37. som predčasne porodila. Nie neoperovali, chodíme na nefro na kontroly.

konikkon
14. jan 2023

@zoe_2 kľud. Veď to nie je žiadne vážne ochorenie. Vôbec nie je dôvod vyvolávať pôrod. Porodis a budete chodiť do nefrologickej ambulancie, kde sa to bude sledovať. Je milión ľudí, čo s týmto žije. Nie je to žiaden hendikep. V krajných prípadoch sa operuje, ale operácia nie je náročná či život ohrozujúca. Čo ti povedal lekár?

kubkovamama
14. jan 2023

@zoe_2 neboj,moja malá tiež,pôrod to neovplyvní,do cca 3r na kontroly,ono sa to vekom spraví.

zoe_2
autor
14. jan 2023

@konikkon lekar povedal ze uvidi sa ked sa narodi aky bude postup, kedze je to chlapec vraj je to castejsie v utorok mi povedia ako sa mu to zmenilo a podla toho sa dohodneme na vyvolanie porodu

habibi2023
17. aug 2023

@zoe_2 dobry den ako ste nakoniec dopadli aj nam to teraz zistili 😪

zoe_2
autor
17. aug 2023

@habibi2023 maly mal chlopne zadnej uretry a oblickovy reflux, bol dva krat ns cystoskopii zatial je to +- ok a oblicky sa davaju do poriadku, uvidime co bude dalej

habibi2023
17. aug 2023

@zoe_2 💙drzime prsty