icon

Ide o mimomaternicové?

iviciatko
5. dec 2021

Ahojte žienky v očakávaní.Ja viem,ze tu už takéto témy boli,ale predsa len ju otvorím,keďže zrejme potrebujem povzbudiť,možno trochu nádeje..
Včera som sa dozvedela,že som tehotná v 5t.Bola som u Dr.po pozitívnom teste.Zlakla som sa ,lebo poslednú menštruáciu som mala 29.10 .a medzitým špinenie aj trochu krvi ..Dr.na Sone nič nevidel ,nálezom na Sone vylúčil IU graviditu,ale aj GEU ( mimo..) Na pravom vajecniku však našiel nejaký útvar oválneho tvaru o veľkosti 15 mm.Zajtra mam ísť opäť na Hcg ci stúpa alebo klesá,aj v stredu..Že uvidíme ci to bude mikro potrat alebo sa to vyvíja dobre . Neviem prečo,ale nezdalo sa mu ani vysoké endometrium.Ked som sa ho pýtala, tak nejednoznacne odpovedal a ze ma nechce miast. Doktori sú neradi,keď si veci googlime,ale odpoveď nedajú. Tak ale bola som na pohotovosti.Ste tu niektorá s podobným priebehom? Muž ma ukludnuje,že nič mi nie je,som len tehotná,ale nevie pochopiť,že sa bojím..

cecilia29
5. dec 2021

Svagrinka mala niečo podobné,strašili ju mimomaternicovym, pomaly sa už do nemocky balila a zrazu sa objavila v maternici dutinka. Jednoducho len malá posunutí ovuláciu a pri takom HCG - myslím do 1000 aj tak nebola reálna šanca niečo vidieť. Tyzden v ktorom bola nesedel s dátumom MS .

iviciatko
autor
5. dec 2021

@cecilia29 Jej,tak verím,že aj u mňa to takto dopadne 🙂
Ale ja som mala Hcg 6800 ,čiže si myslím,že by už bolo vidieť,ale on sám povedal,že je to ešte skoro.

roztlieskavacka
5. dec 2021

@iviciatko pri 6800hcg MUSI byt vidieť nieco na sone v maternici. To je naozaj vysoka hodnota. Otázne je, akým sonom ta vyšetroval, u nas na pohotovosti maju staré sono ktoré velmi nekvalitne zobrazuje a tým pádom skresli výsledok..

iviciatko
autor
5. dec 2021

@roztlieskavacka Ahoj,toto sono vyzeralo byť kvalitné,ten Dr.si prizval aj ďalšiu doktorku,aby sa prišla pozrieť,asi tam niečo bude zle ,no musím vydržať do zajtra .

emalka
5. dec 2021

@iviciatko u mna videli mmt pri 1400 uz uplne jasne vo vajcovode, samozrejme ze to aj brutalne bolelo. Ak nemas bolesti tak je to dobre znamenie.
Stava sa inak bezne ze do 6tt nieje vobec nic vidiet v maternici aj napriek vysokemu hcg, alebo mozno si mala neskor ovu a si v skorsom tyzdni.
Tvoj muz by si mal nieco o tom pogooglit, aby pochopil ze toto nieje uplne standardna situacia. Ze mu odkazujem aby ti bol oporou a aby nezlahcoval tvoje pocity.