Ide o únik moču alebo plodovej vody v tehotenstve?
Ahojte,
Už nejaké 4 týždne mávam taký vodnaty výtok užívam aj progesteron vaginalne tak som to pripisovala tomu. Ale dnes je to dáke divne. Normálne mám pocit že neudržím moč.. dala som si aj vložku nie je nejako extra mokrá ale proste každých 10 min som na wc. Ale keď tam prídem tak nejako nič zo mna nejde tak neviem či to je len divný pocit alebo čo.. chcem aj kúpiť tie vložky na detekciu plodovej vody len to príde až o 3 dni. Tak neviem rozmýšľam že po práci zájdem na pohotovosť či by mi neurobili ten test ale neviem či ma neotočia keďže vložka nie je extra mokra. Zacala som 23 týždeň.. ďakujem
Ja som za to že radšej sa opýtať ako potom banovat. Zavolaj si keď tak na gynekológiu, že ako máš postupovať
@zadda1 myslíš že sa dá zavolať aj niekde na pohotovosť na gynekologiu? Môj gynekológ tento týždeň neordinuje má dovolenku..
@anonym_autor Chod do nemocky a oni strcia do krcku vatovu tycinku na odber a daju to do roztoku. Tak to robia u nas, prve co testovali u mna
@kiki68 ďakujem za odpoved. Žiaľ nemám ani normálnu vložku v práci ale len always a všade vítam že to musí byt pôrodnícka nejaká tak neviem či by to hneď mohli vedieť… dala som si teraz na vložku normálne papierovú servítku tak idem sledovať či bude mokrá alebo nie.. a po práci radšej zájdem..
@anonym_autor Chod do nemocky a oni strcia do krcku vatovu tycinku na odber a daju to do roztoku. Tak to robia u nas, prve co testovali u mna
@kiki68 a ešte sa opýtam pozerám že si z ba aj ja. Na akej pohotovosti si mala tuto skúsenost ak sa môžem opýtať?
@anonym_autor bola som po 32tt v obidvoch tehotenstvach, nedalo mi to spávať
Vyšetrili má, síce na mňa divné pozerali ,ale ja som bola kludnejsia
Takže zbehnúť na Pohotovosť s vložkou a budeš kludnejsia
Ale ja som sa potom pýtala aj môjho gynekológa, ak to pociťujes dlhodobo viac týždňov, tak by sa pokles PV dal odpozorovať aj na sone pri prehliadke
@anonym_autor bola som po 32tt v obidvoch tehotenstvach, nedalo mi to spávať
Vyšetrili má, síce na mňa divné pozerali ,ale ja som bola kludnejsia
Takže zbehnúť na Pohotovosť s vložkou a budeš kludnejsia
Ale ja som sa potom pýtala aj môjho gynekológa, ak to pociťujes dlhodobo viac týždňov, tak by sa pokles PV dal odpozorovať aj na sone pri prehliadke
@any3108 asi zbehnem lebo už začínam cítiť aj take divne v podbrušku a v krížoch. Nechápem čo to je. A plodovu vodu som mala ok minuly týždeň soˇm bola na ultrazvuku.
No mne sa niečo podobne stáva a to som v 14tt. Občas si vsimnem že mám nohavičky mokré ako keby mi ušiel moc, pritom sa to určite nestalo.. ale že by mohla uniknúť plodová voda v tomto týždni má nenapadlo? Som si myslela že som sa pripotila keď sú take tepla vonku, keď robím niečo namahavejsie tak vtedy si občas vsimnem toto
@kiki68 a ešte sa opýtam pozerám že si z ba aj ja. Na akej pohotovosti si mala tuto skúsenost ak sa môžem opýtať?
@anonym_autor ja zijem roky v AT , predtym BA, bola som u nas vo Villach. Ale robia to tak vsade , je to spajla s vatou a to strcia ako je krcok a vezmu vzorku a tu nakvapkaju. Vlozky iba ked ide o vysoky tyzden a vacsi unik
No som ešte na pohotovosti gynekologicky je to ok. Ale z nejakého dôvodu sa zachytili slabé ako keby kontrakcie ale nie úplne všetky. Tak mi dávajú injekciu s magnezium a mám kľudový režim.. skúsili aj ten roztok a to bolo v poriadku zatiaľ.
No som ešte na pohotovosti gynekologicky je to ok. Ale z nejakého dôvodu sa zachytili slabé ako keby kontrakcie ale nie úplne všetky. Tak mi dávajú injekciu s magnezium a mám kľudový režim.. skúsili aj ten roztok a to bolo v poriadku zatiaľ.
@anonym_autor toto sa dialo aj mne. Začalo mi tvrdnutie brucha od cca 22tt, dosť často. Ctg to zachytilo ako kontrakcie. Vydržali sme do 40tt🙂
@anonym_autor toto sa dialo aj mne. Začalo mi tvrdnutie brucha od cca 22tt, dosť často. Ctg to zachytilo ako kontrakcie. Vydržali sme do 40tt🙂
@martinakb85 Dakuejm za odpoved. A aké opatrenia zvolili? Mna poslali domov nakoľko krčok je v poriadku a aj na ultrazvuku. Len teda kľudový režim a magnezium 3x1.
@martinakb85 Dakuejm za odpoved. A aké opatrenia zvolili? Mna poslali domov nakoľko krčok je v poriadku a aj na ultrazvuku. Len teda kľudový režim a magnezium 3x1.
@anonym_autor ja som mala kludovy režim a Magnosolv 2x denne, ale ja som mala retroplacentarny hematom,kvoli ktorému bol ten kľúdovy rezim. Doktorka mi raz na pohotovosti povedala,že takéto tvrdnutia sú neškodné, lebo neovplyvňujú krčok (skracovanie). Že to častokrát ide skôr o podráždenie maternice, lebo si bábätko vytlačí chrbát/nožičku a podobne..a na to maternica zareaguje stiahnutím
No mne sa niečo podobne stáva a to som v 14tt. Občas si vsimnem že mám nohavičky mokré ako keby mi ušiel moc, pritom sa to určite nestalo.. ale že by mohla uniknúť plodová voda v tomto týždni má nenapadlo? Som si myslela že som sa pripotila keď sú take tepla vonku, keď robím niečo namahavejsie tak vtedy si občas vsimnem toto
@anonym_21b387 prosím vás a bola to plodová ? Ja som v 16tt teraz v nedeľu mama pozitívny test na temešvary ale od nedele vecera už každý test negatívny tak ma pustili domov .. tento pocit mokrá mávam aj ja
@anonym_21b387 prosím vás a bola to plodová ? Ja som v 16tt teraz v nedeľu mama pozitívny test na temešvary ale od nedele vecera už každý test negatívny tak ma pustili domov .. tento pocit mokrá mávam aj ja
@sandrika1605 plodová voda to podľa mna asi nebola, lebo som zatvorená krčok sa neotvára. Možno som sa spotila pri nenamahavej činnosti a o tom ani neviem.

Ja som za to že radšej sa opýtať ako potom banovat. Zavolaj si keď tak na gynekológiu, že ako máš postupovať