Infekcia na začiatku tehotenstva
Ahoj. Píšem sem celkom nervózna a asi potrebujem trošku ukľudniť. Niekoľkým dňom sa liečim s nepekným zápalom močáku - čúrala som červenú moč s kusmi krvných zrazenín, slušné bolesti k tomu. Dostala som na to ATB Biseptol. Mala som ich 2 dni keď mi trklo, že sa nesmú v tehotenstve, 24. deň cyklu som si teda pre istotu, vzhľadom k tomu, že cyklus síce neriešime, ale sa ani nechránime, urobila test - samozrejme pozitívny. Ok, dostala som miesto Biseptolu širokospektrálne ATB, ktoré sa skôr môžu v tehotenstve. Pár dní sa to zlepšovalo, dnes večer zas cítim, ako sa mi dole k tomu zatiaľ nedoliečenému zápalu rozbieha ešte aj mykóza. Teraz sa 4 dni nikam k doktorovi beztak nedostanem, skočím si asi len pre voľnopredajné kapsule. Otázka znie - má vôbec to tehotenstvo šancu sa pri tomto všetkom udržať a byť vo výsledku v poriadku? Mám z toho dosť strach, celé dni ma bolí podbruško ako na ms a len čakám, či to príde. Nemáte niekto podobnú skúsenosť kedy to dopadlo dobre? Ďakujem za prípadné odpovede 🙂
Pri prvom som mala dlho zapal (zensky) a babo 100% ok no narodilo sa predcasne (mozno kvoli tomu ale urcite sa to nevie)
Pri druhom atb, zapal mocaku. Babo zdrave a na termín. A pri oboch som zo zaciatku dokonca pila, kym som nevedela

Ahoj,ja som mala pri dvoch tehu zápal močového mechúra a ATB k tomu.tiež som mala pocity ako Ty,aj mykóza...ešte aj na rtg som bola a to som nevedela,že som tehu...všetko dopadlo dobre.