icon

Injekcie Fraxiparine v tehotenstve

rybka009
30. apr 2012

Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒

Strana
z107
martinkaaa12
21. apr 2020

Keď beriem fraxipanine lebo som zlomila nohu môže prísť skôr menštruácia lebo mne skôr prišla niečo o dva dní poraďte niekto

vanda858
24. apr 2020

Ahojte, je tu prosím vás aj niekto komu fraxiparín nepomohol? Mám za sebou 2x MA a teraz som znovu tehotná v 6tt. Od prvého dňa si pichám Fraxiparín (kvôli trombofílii) plus užívam Progesterón a včera mi lekár na sone oznámil, že je to znovu MA. Tak mám čakať kým sa mi spustí potrat sám alebo pôjdem na čistenie.

monikangel
26. apr 2020

@vanda858 ahoj, poziadaj lekara, aby ta doporucil na hematologicke oddelenie, kde ti spravia rozbor krvi a vedia zistit, ci nemas v tele rotilatky, ktore ten plod zabijaju. Ak nie, gynekolog alebo vseobecny lekar ta moze poslat na tehotensku imunologiu, avsak nechas tam nemale peniaze, ak by si chcela komplet vysetrenie plus teda vstupne vysetrenie, odbery, vysledky a kontrola, stojibto okolo 500 eur.

monikangel
26. apr 2020

@julka67 ahoj, ja som mala fraxiparin aj pri prvom tehu, a bolo to v pohode. Ja som o dieta prisla kvoli krcku.

vanda858
29. apr 2020

@monikangel Ahoj, kvôli čomu konkrétne na krčku? ak sa môžem opýtať.
V minulosti sme už absolovovali reprodukčnú imunológiu, kde mi zistili protilátky proti partnerovým spermiám ľahkého stupňa. Bola som voči tomu skeptická a myslela som si, že problém bude práve v trombofílii a Fraxiparín pomôže. Ale ako som sa presvedčila, chyba asi nebude iba v tom..

monikangel
8. máj 2020

@vanda858 ahoj, jasne. Ja som mala oslabeny krcok, cize ako mi babo rastlo, tak sa mi krcok skracoval a v 5 mesiaci som bola otovrena, ako pred porodom. Fraxiparin som brala kvoli zlej zrazanlivosti krvi, mala som zle hodnoty frombofilii. Zacala som davkou 0,3 ml a v 4. mesiaci mi zvysili na 0,4 ml.

monikangel
8. máj 2020

@vanda858 u teba tym pafom bude veru asi problem s protilatkami v tele, ale aj s tym sa da nieco robit. Drzim ti palce, aby ti vsetko dopadlo najlepsie, ako len moze.

nikuska868
Autor odpoveď zmazal
andy2214
5. nov 2020

ak mate niekto fraxiparine 0,3 napiste mi spravu. dakujem

25erika
24. jan 2021

Ahojte, som ešte len v 6+5 tt a picham si tiež flexiparin momentálne som v nemocnici lebo pravidelne kazdý tretí deň krvácam presne o 8 ráno. Vraveli že to je zrejme s tých injekcií. Beriem tiež Duphaston 3x za deň. Mám tiež trombofílny stav a mala som 3 potraty a jedneho syna vtedy som nebrala nič lebo som o tom nevedela a bolo všetko v poriadku. Nieje lepšie vysadiť ijekcie ? Veď predsa nemôžem cele tehotenstvo krvacať.

ceco10
6. okt 2021

@bea0802 ahoj prosim smiem sa spytat aky typ mutacie mas ja prechadzam niecim podobnym. A ci ste zistovali ci to potom maju aj vase deticky. Dakujem velmi pekne.

dejna_
16. júl 2022

Nepotrebujete niektorá fraxiparin alebo clexan

Fraxiparin 0.3 - 3 balenia
Clexan 0.2 - 1 balenie
Clexan 0.4 -1 balenie +1 ks
Clexan 0.6 - 1 balenie +1ks

Viac info správa.

lilinka234
23. máj 2023

Baby neviete mi niektorá poradiť? Nie som tehotná, ale mám potvrdene 2 trombofilne mutácie, v tehu som si pichala fraxiparine, po očkovaní som musela brat aspirín...
Včera som sa večer šmykla keď som vychádzala zo sprchy, padla som na zadok, rovno na kraj vaničky. mám modrinu skoro cez celú polku, boli pri každom pohybe... Je riziko vzniku trombozy kvôli podliatine? Či zbytočne stresujem?

Strana
z107