Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
@tomasko27
Vies co teraz sa ma rast spomalit a babatko bude priberat na vahe.
Ja si presne nepamatam ci mi povedala 25 alebo 28 nwviem.
Ale staci ze povie mudr ze vsetko ok tak som spokojna.
Ako sa citis?
My sme stale taki este neusadeni.
Zhanam injekcie.baby s mojim 0.03 mam velky problem.
@majinka81 Ahoj.Ja mam 0,4 a tiez mam problem ich zohnat ale uz mi ich tu u nas v lekarni drzia pre mna.Mne sa od vcera zacala tak tocit hlava ale lezim a sa mi hlava zatoci aj dnes rano v posteli a to sa mi nestavalo doteraz.Vcera som sla na wcko a tak ma hodilo ja neviem coto.
@tomasko27 ahojky ja som to mala minule, točáky, tak som kukala na príznaky v siestom mesiaci a bolo tam, že kolísanie tlaku a závraty sú bežné v tomto mesiaci. Neboj ak je to len chvilkové alebo jeden den tak by to nemalo nič znamenat, odmeraj si tlak sem tam.
No ja som bola na hematke, mám aj výsledky do dvoch hodín boli hotové.
Tak všetko ok, ten protein S koli ktorému mám fraxik mi nebrali, primárka povedala, že to je jedno či mám 42 alebo 47 že to kolíše a doležité je že mám injekcie a krvička sa prekrvuje rýchlejšie.
Tak ma ukludnila a bolo.
Ja bývam unavená v poslednej dobe, inak som pribrala 15 kíl už tak neviem čo ma ešte čaká.
Vela nejem ale ide to samo tá váha.
@majinka81 Ahoj.To je taka dvojsekundova zalezitost ze sa mi zatoci a je dobre.Nebolo to cely den len doobeda a dnes rano.Som si vcera merala tlak 129/78 som mala.Dnes sa dako roztancovala neviem co tak.Od obeda skoro stale v pohybe.Len zase lezim a nohy hore lebo ju zase citim dole ale posledne dni som viac chodila.V stredu som bola na vianocnom vecierku,vcera mali deti v skole besiedku dnes som musela ist s nimi do skoly aj v obchode som bola.Ja som pribrala 5kil.Uvidim na poradni kolko budem vazit,budem pit glukozu a ty kedy budes pit?
Dievcata vybojovala som si clexane konecne uz aj v krvi sa mi prejavila alergia.vytlacate bublinu ci nie?v letaku pisu ze nie tak neviem...a pichate rovnako ako fraxi hej?kolmo do riasy ci je daly rozdiel?
@majinka81 Ahoj.Uz pichas do nohy?Mne sa do toho moc nechce ist ale asi budem musiet lebo do brucha sa mi uz poriadne neda.Riasu spravim ale ihla nechce prejst cez kozu tak mam take drobne vpichy.Tak asi zacnem do nohy ale neviem ako a ked sa mi brucho zahoji tak skusim este do brucha.Ako v noci spavas?Ja som kazdu noc dve hodinky zobudena.Som rozmyslala ze uz sme v peknom mesiaci ze?A kolkeho mas termin?
@tomasko27 ahoj ešte nie, aj sa bojím tej nohy, poviem ti uprimne.
Do bruška ide tažšie, ja stále boky a dá sa ale už aj na bokoch je koza napatá.
Po sviatkoch chcem zavolat susuedu nech mi pichne do nohy a uvidíme, zatial budem boky.
Ako sa máš? Mna bolieva chrbát často
inak som unavená poobede oddychujem, dnes som ukladala veci pre malú bože to je kráasne tie vecičky, dostala som od sesternice kopu, v januári dokúpime ostatné.
Ja som 24plus3.
Ahoj dievcata ako sa mi mate a co bruska? 🙂 dufam ze ok a dribceky posluchaju 🙂 no ja od dnes by som mala mat zas uz to forte 1* iba zdachnut tak uvidime.inak do nohy to boliiiii aj ruka boli ale noha este viac na jiske mi to pichali do ruky 3dni a rameno cele modro fialove....:/ na izbe potom uz zas brucho a v pohode.nebojte ked sa to mne podarilo pichnut s tym mojim obr bruskom ale presne do bokov uz cim vyssie stadium
@ladore
@tomasko27
ahojte babule no ved ja sa do noh bojím, včera išla krvička trochu, riasu urobím tam kde je žilka vždy - och. No skúsime vydržat. Inak sa máme dobre, malinká kope veselo, ked sa hýbem spinka väčšinou. Poobede ideme s mamou do cukrárne a trošku sa prejst. Aj mna boli chrbát ked som zohnutá.
Ladore - do kedy picháš? držte sa baby paaa
@ladore
@majinka81 Ahojte baby.Ja picham uz viac do bokov,lebo vpredu do bruska mi to uz nejde mam tam kozu hrubu jako hroch 🙂.A do boku to ide tak lahko.Mam modrinu uz viac ako tyzden a este nezmizla a nemozem ani na tej strane lezat kde ju mam co ma to boli.Su dni ked viac sa hybe a potom tak menej.Poobede a vecer mi tak zacalo chutit jest.Zajtra musim ist na injekcie.
@ladore
@majinka81 Babky myslite ze sa mozem objednat do sukromnej ambulancie na sono krcka bez toho,aby moja dr o tom vedela,ci jej to povedat?Kde chodim na sono to je sukromne a robia aj sono krcka za 10eur a som tak rozmyslala ze sa objednam a dam si ho pozriet.Tych 10 eur dako prezijem 🙂 a neni to tak vela.
Ty brdo, to tam mate aky biznis, mne robi moj gyndos sono automaticky na kazdej poradni, aj babo pomeria, prietoky, aj krcok skontroluje, a vypyta si 7.20 🙂
@margarita odo mna 8...čo zlacnil? 😀 😀 😀 kazdy si tie cen určuje sam...podla mna, ale tak zase chapem ze ,,amortizácia, ,je svina...

@tomasko27 ved to a este teraz si manzel "priviezol" anginu a mna uz tiez zacina boliet hrdlo tak z toho som este viac vystresovana