Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
@rica1 skoncila som na rizikovom kvoli hnedemu hlienu zo vcera vecera a asi pred hodinou sa mi vrátil☹ mala som ho aj rano po sone, ale po duphastone, co mi doki predpisal ma ro preslo. Pred chvilou som si ho dala zas a pod rit som si dala maly vankusik. Hadam sa to unpokoji. Do nemocky nechcem ist. Aj ta so mnou nic neurobia. Len mi capnu duphaston a nechajú ma na izbe (ako ro urobili vzdy). A ten mam aj doma.
@sensen12
@rica1
Ja som sice v 7tt, ale drobec je 6tt. Vak ma 4mm a drobcek 2.9mm. Vraj je to na 6tt v poriadku. O srdiecku vsak nic nepovedal. 6-12tt su u mna moc rizikove. Uz dvakrat sme v tomto obdobi o krpca prisli. Vzdy idem na wc s malou dusickou, ze co ak ☹ A poradnu mam az 16.5. co je priserne daleko a uz teraz sa vidim v nemocke☹ drbne ma. Na vyrocie nechcem zazit tretiu ranu do zivota. Uz dost, ze sa zmierujem s tym, ze nam kvoli mojmu rizikovemu tehu neschvalia hypo... Sere sa vsetko, co sa da.
@mon777 si presne 7tt? alebo ako si? ja som dnes 8+6tt.. nebojkaj bude to dobre, mas fraxiparin, duphaston, a teraz už len lež a pozeraj nejake dobré filmy, oddychuj.. akože nespomenul nič o srdiečku, srdiečko ale už máte nie? určite áno , v 7tt už srdiečko býva ale teda niektorým aj neskor bilo.. ja som bola u gyna 7+1tt a to mi potvrdil akciu srdiečka a teraz idem v stredu, tiež mam riadne lepy
@mon777 a ono ten týždeň plus minus jeden hore dole, ono sa to dá len vtedy plus minus presne určit ked mas ovuláciu presne v strede cyklu asi, vieš kedy si mala ovuláciu? ja som mala presne v strede cyklu ked sa nam toto tehu podarilo, inak moje prvé tehu bolo po IUI takže nie prirodzene
@mon777 a vieščo mne keď takto blbo naplanoval kontrolu že som to nemohla vydrzat, tak ja som sa niekedy rozhodla ist ku gynovi proste že sa zospodu nectim dobre, alebo niečo nech ma pozrie tak ak nevydrzis tak zbehni tam medzi tym ešte nech Ti spraví krátke sono, 16.5 to už budes aj 12tt nie a to sa rbí ten prvý vecši utz.. knižku máš?
@sensen12 no angelsound mam aj ja 😀 akurát neviem od ktorého tt to už počut, asi až od toho 11tt najskor , si to nepametam, ale som sa smiala ked som prišla vtedy na tu pohotovost stym ze ma nebolia prsia a mi splaslo brucho 😀 tak ako som vošla do tej vyšetrovacej miestnosti som hladala sono 😀 a nebolo tam a ja hned že a sono tu nemate 😀 a oni že a na čo sono, sak pozrieme Vas zospodu a tak, no ja nestastna že na čo som tam šla 😀 ale doniesli tento počuvač teda trošku iny ako angelsound a skusili sme najst srdiečko a počula som ho a musim najst teraz doma v papieroch že ktorý tt to bolo čo som takto šla na tu pohotovost.. ked už bolo počut.. skusim aj dneska ešte či už čosi počut ale pochybujem
@rica1 skus,pre klud to nemoze skodit,ja uz som mala aj z toho nerv,ze ci to neuskodi,ale dnes uz je fskt ziarenie vsade,to uz aby som isla do lesa byvat,ved doma mame zastrcky vsade,tv,radio,antenu na baraku,satelit,to aby sme sa dali pod zvon,furt sa dako ukludnujem a logicky si snazim oddovodnit vsetko,a dycham pomaly kluud
@sensen12 hej. Rozmery ma. Ale srdiecku nic nepovedal, ci bije, ci nebije...nic. Ani pol slova.
@rica1 dnes som presne 6+5. Tak oddychujem. Snazim sa drzat v pohode. Ale aj tak mam strach. Ja to tiez nevydrzim a asi si daco vymyslim. Potrebujem vediet ci rastie a ci srdiecko bude. 5tyzdnov he strasne dlha doba na cakanie, ako tehu postupuje. Hadam aspon priberem alebo tak. Nech sa citim "tehotnejsie" ako teraz. Z tolkej neistoty uz ani neviem, cia som ☹
@mon777 a Teba to asi nenapadlo sa spýtat vsak či je srdiečko u mna to bol neskutočne dolezity krok vždy že či mame srdiečko , čakala som ako na ihlách, ale tak určite to srdiečko je lebo keby nebolo tak už to rieši alebo by Ti dal určite kontrolu skorej.. ale pre pokoj v duši tak za dva tyzdne chod 🙂 duphaston si brala od začiatku tehu či až teraz Ti ho dal?
@sensen12 neviem. On pise spravy vzdy ked sa prezliekam. Ale tak fraxik a duphik su zazracne. Vsetko bude fajn 🙂 Dufam v to 🙂 a pevne verim.
@rica1 neboj. Papkam ho presne ako treba 🙂 jednu rano, jednu vecer. A rozmyslam, ze si na vyplatu kupim este magnezium 🙂 teraz mam k ranajkam duphik a kyselinu lustovu a k veceri fraxik a duphik. No a to magnezko budem papat asi na obed 🙂 uvidim, co mi poradi nasa lekarnicka 🙂

@rica1 tak to boli urcite hormony,kedze si vynosila porodila aj napriek vsetkemu,tak to das,inac,ja uz mam cely net precitany,aj zahranicie,a vsade pisu,ze napr.do pol roka po potrate ci po tehotenstve je dalsie tehotenstvo oveka viac uspesnejsie,ano,vzdy su vynimky,ale ze vedci toto zistili,podka mna priroda sama vie,teraz to budes mat urcite ok,aj vtedy si brala fraxi?