icon

Injekcie Fraxiparine v tehotenstve

rybka009
30. apr 2012

Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒

sensen12
11. apr 2016

@rica1 tak to boli urcite hormony,kedze si vynosila porodila aj napriek vsetkemu,tak to das,inac,ja uz mam cely net precitany,aj zahranicie,a vsade pisu,ze napr.do pol roka po potrate ci po tehotenstve je dalsie tehotenstvo oveka viac uspesnejsie,ano,vzdy su vynimky,ale ze vedci toto zistili,podka mna priroda sama vie,teraz to budes mat urcite ok,aj vtedy si brala fraxi?

marylynn
11. apr 2016

@rica1 Prosím Ťa, zbehla som si túto diskusiu a spomínaš, že sa chystáš k psychiatričke. Ja som po dvoch Missed abortoch a než sa znova odvážim otehotnieť, chcela by som tiež psychiatričku, alebo aspoň psychologičku. Si z BA ? Vedela by si mi tú lekárku odporučiť? Veľmi ďakujem

rica1
11. apr 2016

@marylynn nie nie my sme zo Ziliny takže ja chodím k jednej do žiliny

rica1
11. apr 2016

@sensen12 áno aj prvé tehu som brala fraxiparin až do konca, a tiež ako som už spominala pichla som o 22hod a rodit som začala o polnoci, a o 5tej rano potom sekcia

sensen12
11. apr 2016

@marylynn dobra je pani korcekova,ta robi couching,psychopodporu,pozri na nete,je vyborna,je z ba

rica1
11. apr 2016

@mon777 ako si dopadla, pevne verím že je všetko ok, už som kukala cez deň či je tu správa od Teba ale zatial nič 😕

sensen12
11. apr 2016

@rica1 dufam aj ja,ze je ok

mon777
11. apr 2016

@rica1 skoncila som na rizikovom kvoli hnedemu hlienu zo vcera vecera a asi pred hodinou sa mi vrátil☹ mala som ho aj rano po sone, ale po duphastone, co mi doki predpisal ma ro preslo. Pred chvilou som si ho dala zas a pod rit som si dala maly vankusik. Hadam sa to unpokoji. Do nemocky nechcem ist. Aj ta so mnou nic neurobia. Len mi capnu duphaston a nechajú ma na izbe (ako ro urobili vzdy). A ten mam aj doma.

rica1
11. apr 2016

@mon777 jaj , tak hlavne klud, a velmi sa šetri, a čo povedal presne lekár? ale inak je všetko ok nie? a ja beriem utrogestan, prvé tehotenstvo som ho brala az do 14tt teraz mam tiež utrogestan.. duphaston sa ako berie, cez usta? lebo ja si utrogestan vkladam zospodu

sensen12
11. apr 2016

@mon777 teda drz sa,to bude dobre,podla mna zahniezdovanie a hormony,tebe vlastne zistili mutacie krvi a beres teraz fraxi?

sensen12
11. apr 2016

@rica1 duphaston oralne,a ten utro som citala,ze sa moze aj aj

mon777
11. apr 2016

@sensen12
@rica1
Ja som sice v 7tt, ale drobec je 6tt. Vak ma 4mm a drobcek 2.9mm. Vraj je to na 6tt v poriadku. O srdiecku vsak nic nepovedal. 6-12tt su u mna moc rizikove. Uz dvakrat sme v tomto obdobi o krpca prisli. Vzdy idem na wc s malou dusickou, ze co ak ☹ A poradnu mam az 16.5. co je priserne daleko a uz teraz sa vidim v nemocke☹ drbne ma. Na vyrocie nechcem zazit tretiu ranu do zivota. Uz dost, ze sa zmierujem s tym, ze nam kvoli mojmu rizikovemu tehu neschvalia hypo... Sere sa vsetko, co sa da.

rica1
11. apr 2016

@sensen12 ano utroš sa moze aj aj, ale ze je to pekny humus ked sa to je oralne babam z toho bolozle riadne, mne dali vzdy len utrogestan

sensen12
11. apr 2016

@mon777 rozmery ma ok,a on nevidel akciu srdiecka este? kamoska tak isto mala na zac a o dva tyzdne uz bolo vidno srdiecko,pichaj fraxi,ten pomaha

rica1
11. apr 2016

@mon777 si presne 7tt? alebo ako si? ja som dnes 8+6tt.. nebojkaj bude to dobre, mas fraxiparin, duphaston, a teraz už len lež a pozeraj nejake dobré filmy, oddychuj.. akože nespomenul nič o srdiečku, srdiečko ale už máte nie? určite áno , v 7tt už srdiečko býva ale teda niektorým aj neskor bilo.. ja som bola u gyna 7+1tt a to mi potvrdil akciu srdiečka a teraz idem v stredu, tiež mam riadne lepy

sensen12
11. apr 2016

@rica1 ja dupha,ale tiez som citala,ze ten utro,ze fuj,no co uz,musime bojovat kazdu sekundu,je to tak tazke az dokonca

rica1
11. apr 2016

@mon777 a ono ten týždeň plus minus jeden hore dole, ono sa to dá len vtedy plus minus presne určit ked mas ovuláciu presne v strede cyklu asi, vieš kedy si mala ovuláciu? ja som mala presne v strede cyklu ked sa nam toto tehu podarilo, inak moje prvé tehu bolo po IUI takže nie prirodzene

rica1
11. apr 2016

@mon777 a vieščo mne keď takto blbo naplanoval kontrolu že som to nemohla vydrzat, tak ja som sa niekedy rozhodla ist ku gynovi proste že sa zospodu nectim dobre, alebo niečo nech ma pozrie tak ak nevydrzis tak zbehni tam medzi tym ešte nech Ti spraví krátke sono, 16.5 to už budes aj 12tt nie a to sa rbí ten prvý vecši utz.. knižku máš?

sensen12
11. apr 2016

@rica1 tak tak,presne nech tam ide kvoli dacomu a skontroluju ju a basta,ja som si kupila aj ten angelsound,inac by som uz bola na plafone,to ma ukludnilo a basta,snad je vsetko ok,ale psychicky klud je najdolezitejsi,ale kto nam pomoze

rica1
11. apr 2016

@sensen12 no angelsound mam aj ja 😀 akurát neviem od ktorého tt to už počut, asi až od toho 11tt najskor , si to nepametam, ale som sa smiala ked som prišla vtedy na tu pohotovost stym ze ma nebolia prsia a mi splaslo brucho 😀 tak ako som vošla do tej vyšetrovacej miestnosti som hladala sono 😀 a nebolo tam a ja hned že a sono tu nemate 😀 a oni že a na čo sono, sak pozrieme Vas zospodu a tak, no ja nestastna že na čo som tam šla 😀 ale doniesli tento počuvač teda trošku iny ako angelsound a skusili sme najst srdiečko a počula som ho a musim najst teraz doma v papieroch že ktorý tt to bolo čo som takto šla na tu pohotovost.. ked už bolo počut.. skusim aj dneska ešte či už čosi počut ale pochybujem

sensen12
11. apr 2016

@rica1 skus,pre klud to nemoze skodit,ja uz som mala aj z toho nerv,ze ci to neuskodi,ale dnes uz je fskt ziarenie vsade,to uz aby som isla do lesa byvat,ved doma mame zastrcky vsade,tv,radio,antenu na baraku,satelit,to aby sme sa dali pod zvon,furt sa dako ukludnujem a logicky si snazim oddovodnit vsetko,a dycham pomaly kluud

rica1
11. apr 2016

@sensen12 ale určite to neškodí ten angelsound , malu sme počuvali a je v pohode, ozaj idete dat odber pupočnikovej krvi?? ?? my sme minuly rok pri malej nedali .. neviem teraz čo urobíme

sensen12
11. apr 2016

@rica1 no neviem,asi skor nie,ja chcem vsetko len ok,zit,nech je vsetko ok,zelam pozitivnu energy

rica1
11. apr 2016

@sensen12 asi ani my nedáme, ja mam nejaku nedoveru v ten odber pupočnikovej krvi.. no tak uvidíme, trochu ma to povzbudi v stredu ked bude všetko ok,

mon777
11. apr 2016

@sensen12 hej. Rozmery ma. Ale srdiecku nic nepovedal, ci bije, ci nebije...nic. Ani pol slova.
@rica1 dnes som presne 6+5. Tak oddychujem. Snazim sa drzat v pohode. Ale aj tak mam strach. Ja to tiez nevydrzim a asi si daco vymyslim. Potrebujem vediet ci rastie a ci srdiecko bude. 5tyzdnov he strasne dlha doba na cakanie, ako tehu postupuje. Hadam aspon priberem alebo tak. Nech sa citim "tehotnejsie" ako teraz. Z tolkej neistoty uz ani neviem, cia som ☹

rica1
11. apr 2016

@mon777 a Teba to asi nenapadlo sa spýtat vsak či je srdiečko u mna to bol neskutočne dolezity krok vždy že či mame srdiečko , čakala som ako na ihlách, ale tak určite to srdiečko je lebo keby nebolo tak už to rieši alebo by Ti dal určite kontrolu skorej.. ale pre pokoj v duši tak za dva tyzdne chod 🙂 duphaston si brala od začiatku tehu či až teraz Ti ho dal?

mon777
11. apr 2016

@rica1 az teraz mi ho dal, lebo som mala vcera hnedy hlien. A dnes zas ale po duphiku ma to vzdy prejde a hlien zmizne. A nie, nenapadlo. V tej chvili som bola stastna, ze tam vidim tu nasu malu bodku, ze mi ani na um nezislo sa opytat.

sensen12
12. apr 2016

@mon777 a co ti napisal do spravy? dal tam,ze akcia srdca,daco take? fakt chod o cca dva tyzdne,necakaj zas,budes zbytocne v strese

rica1
12. apr 2016

@mon777 tak ak Ti ho dal az teraz tak ho pekne ber pravidelne a dobre to bude. Ja som ze uz si ho mala a napriek tomu spinenie ale ak si ho este len zacala brat tak pomoze.

mon777
12. apr 2016

@sensen12 neviem. On pise spravy vzdy ked sa prezliekam. Ale tak fraxik a duphik su zazracne. Vsetko bude fajn 🙂 Dufam v to 🙂 a pevne verim.
@rica1 neboj. Papkam ho presne ako treba 🙂 jednu rano, jednu vecer. A rozmyslam, ze si na vyplatu kupim este magnezium 🙂 teraz mam k ranajkam duphik a kyselinu lustovu a k veceri fraxik a duphik. No a to magnezko budem papat asi na obed 🙂 uvidim, co mi poradi nasa lekarnicka 🙂