Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
@sensen12 Ahoj mozem sa spytat ? Ja som chodila na umele oplodnenie ale zial neuspesne .Tak nato mi spravili hematologicke vysetrenie.Pretoze ked som mala vklad tak aj sa podarilo a hned nato hcg kleslo.Tak potom mi spravili tu hematologiu a tam sa ukazalo ze mam mutacie tak mi pani dr. predpisala fraxik 0,4 ale potom som uz nestihla ist na dalsi vklad pretoze embryjka neprezili.Ale pravdu povediac som zufala :( Uz neviem kde mame aj s priatelom hladat chybu ze sa nam nedari skusali sme aj prirodzene ale nic. A chcela by som sa spytat ze teraz keby zavolam na hematologiu a poziadam o vysetrenie ako som natom ci musim stale pichat tie injekcie da sa aj tak len objednat? A este ze oni nezvyknu predpisat nejake lieky nato alebo len injekcie existuju? Myslim ze keby prirodzene skusame a pritom by sme brali nato lieky je taka moznost? A tiez co odporucas vyskusat ked sa uz naozaj nedari ? Lebo my sme rozmyslali s priatelom ze ideme znovu dotoho do umeleho ale zaroven sa uz aj bojime lebo nieje to jedno tie financie, bojime sa hlavne toho ze vlastne je tu ten problem ze musim pichat fraxik ale co ked tam je iny problem , no je to tazke a uz neviem ako dalej. Ty tu pises ze vysetrit tie spermie napis mi otom nieco. Ja budem vdacna za poradenie ,my este nemame babo a boli by sme uz velmi radi keby sa zadarilo. Takisto prosim baby ktore mi vedia poradit aby mi napisali 🙂 Dakujem
Ahoj mozem sa spytat ? Ja som chodila na umele oplodnenie ale zial neuspesne .Tak nato mi spravili hematologicke vysetrenie.Pretoze ked som mala vklad tak aj sa podarilo a hned nato hcg kleslo.Tak potom mi spravili tu hematologiu a tam sa ukazalo ze mam mutacie tak mi pani dr. predpisala fraxik 0,4 ale potom som uz nestihla ist na dalsi vklad pretoze embryjka neprezili.Ale pravdu povediac som zufala :( Uz neviem kde mame aj s priatelom hladat chybu ze sa nam nedari skusali sme aj prirodzene ale nic. A chcela by som sa spytat ze teraz keby zavolam na hematologiu a poziadam o vysetrenie ako som natom ci musim stale pichat tie injekcie da sa aj tak len objednat? A este ze oni nezvyknu predpisat nejake lieky nato alebo len injekcie existuju? Myslim ze keby prirodzene skusame a pritom by sme brali nato lieky je taka moznost? A tiez co odporucas vyskusat ked sa uz naozaj nedari ? Lebo my sme rozmyslali s priatelom ze ideme znovu dotoho do umeleho ale zaroven sa uz aj bojime lebo nieje to jedno tie financie, bojime sa hlavne toho ze vlastne je tu ten problem ze musim pichat fraxik ale co ked tam je iny problem , no je to tazke a uz neviem ako dalej. Ty tu pises ze vysetrit tie spermie napis mi otom nieco. Ja budem vdacna za poradenie ,my este nemame babo a boli by sme uz velmi radi keby sa zadarilo. Takisto prosim baby ktore mi vedia poradit aby mi napisali 🙂 Dakujem
@linda10 ahoj,treva vysetrit vsetko,to som bola kedysi este v iscare centrum,spermie,krv oboch,plus alergie,aj v cechacg,prahe riesia veci,proste pokial nie je vsetko vysetrene,tak problem moze byt hocikde,pokial mas ovu,vajicka sa tvoria a on spermie,tak si myslim,ze deti mat mozte,ale treba zistit problem,niekedy to spravia vitaminy,niekedy zivotosprsva,niekedy lieky alebo injekcie,na hema sa objednaj,to ta zoberu,dones si tam vsetky papiere,chod aj na imunologiu,rozhodne treba mat fobru zivotospravu,kvalitne vajicka a spermie,ja som tri roky pred oteho veru mala velmi prisnu zivotospravu a cvicenie,ale zato aj tehotenstva boli dokonale,aj ked som sa bala po tych potratoch vsetkeho a x zien moj strach len zosmiesnovalo,stalo to obetu,tie injekcie teda nic moc,jak emental je kazda,co uz,ale zase ak niekto mat deti nemoze,aj ked urobi vsetko,tak to asi osud,boh,sila a nech si to nazve kto ako chce,proste nebudu,jednoducho,ja som urobila vsetko,od stravy,lejarov,jonasove vypocty,az po duchovne ocisty a proste treba vsetko skusit a uvidi sa
@linda10 Ahoj jedno je v Ba Imunovital potom Nitra, tam je dalsie centrum.Pridete obaja s muzom vezmu krv,muzovi spermie a pockate na vysledky
Tam vam povedia ci nemas alergiu na spermie,zvysenu imunitu,ci si nevytvaras protilatky atd.vela faktorov.Jedno vysetrenie a vela sa dozvies.
@tomasko27 Ahoj moja, no to nemám nič také, ani neviem že som pichala, len mám strašne suchú pokožku musím stále natierat.Výsledky už mám a teraz idem zase, stále mám protein s nižši, ale okrem tehu to nevadí,Treba mi aj schudnut vela som pribrala a hádam aj viac pohybu.Naša ani jeden zub ale dasienka ju svrbia už od 4 mesiaca stále robí s jazýčkom.Ako prikrmuješ?Ja na obed zeleninku smaskom a večer výživa alebo kaša a miečka vypije tak 800ml denne. A má zhruba 7,5 kila. 🙂
@tomasko27 Jeeej ta je krááásna.No dávam hovädzinku a zajačika máme domáce plus všetky druhy zeleniny - najprv sme otestovali a teraz už iba miešame podla toho čo máme.Ja mám nutrilon a dávam kašičku večer a výživu striedam to obden.Ale asi budem aj kašičku aj ovocie neviem aby som ju neprepchávala. A ty ako?
@luucciaa ano brala som cele teho,aj crle 600 nedelie,kvoli opakovanym potratom a heterozugotom,dve mutacie,leiden ani nic ine som nemala,po sekcii aj pocas,krvacanie v norme,cakala som,ze budem vela,sle praveze strasne malo,mala som spinal,vsetko vyslo praveze na jednicku,aj po jednej sekcii,lepsie ako po prvej vsetko,dala by som kludne repete fakt lepsie vsetko
Takže,aj vdka fraxiku sa mi podarilo donosit moju dcéru .
@juriva uz sa narodila? Gratulujem😊
Ahojte, na Fraxík nedám dopustiť, vďaka nemu máme 2 krásne deti. Aj keď to bolo utrpenie pre manželku a ja som už po dvoch tehotenstvách odborník na pichanie podkožných injekcií 🙂.
@zubrienka1 áno.je krásna.cierne vlasky,licka a veľká radosť
@maros29 ako moj muz😀 mala som obe tehotenstva narocne a do toho injekcie. On to zvladol bravurne, na konci uz pichaval len on, stehna uz som mala rozpichane a dalo sa len do ruk. A doteraz ked spomina, tak ne na to, ako som sa nevladala hybat a vracala, ale na to, kolko injekcii som si pichla. Bez neho by som to ozaj nedala. Klobuk dole pred vami chlapi, co mate odvahu😉
@juriva Krasa 🙂 Vsetko dobre malickej a aj tebe rychle zotavenie po porode 😉

Baby, ostali mi 3 neotvorene krabice fraxiparine 0,6 forte. Ak neviete zohnat, rada Vam poslem, mne uz nastastie netreba.