icon

Intenzívne pohyby bábätka na boku v 27. týždni

3. feb 2025

Ahojte baby. Mal alebo má niekto podobnú skúsenosť? Som v 27tt a mám nižšie uložené bábo, to už dávnejšie. Trošku má znepokojuje že cítim pohyby bábätka veľmi intenzívne hlavne na ľavom boku, skôr v oblasti vyššie tak nad slabinou. Úplne citim ako mi tam tlači asi ručičkou keďže je už hlavičkou dole. A keď aj netlačí mám už to miesto ubolené z toho. Pokiaľ ležím na chrbte je to v poriadku, ale ako si ľahnem na ten ľavý bok tak strašný tlak tam mám, úplne cítim ako sa tam "vydúva" takže dlho v tej polohe nevydržím. Neviem či to je aj bábätku nepríjemné či ho to vtedy tlači. Mám to tak už dlhšie ale posledne dni sa to stupňuje a cítim ako sa tam hýbe, tlači mi aj keď som v sede a mám pocit že to robí skoro vkuse. Mal to niekto takto, je to normálne cítiť to takto na takomto neobvyklom mieste?
Ďakujem vám za odpovede

kiki68
3. feb 2025

Ano, kazde dieta sa dava inak, ma inu dynamiku, polohu. Ja som predosle tehu mala pohyby tak, ze skoro som necitila a ked tak dole na strane. Teraz dalsie dieta sa hybe ako votrelec, neviem ako lezi, ale mne pride ze nejako priecne sa vie posuvat.