Interupcia kvôli chorobe
ženy, v prvom rade nepíšte mi sem vety typu, že som vrahyna, ani ze kolko zien chce mat deti a nemoze a ja sa rozhodnem pre potrat...... najprv opísem moj problém.... uz dlhsiu dobu mam problem s crevami, mavam stolicu 5x denne, robili mi krvn testy, tie som mala dobre, poslali ma na gastro vysetrenie, na ktore este cakam a potom bude nasledovat kolonoskopia. moje symptomy su presne ako pri ulceroznej kolitide..... zistila som ze som tehotna a chcela by som si to dietatko dat zobrat nakolko na vyetrenia aj vysledky budem cakat este dlho, a ked sa mi diagnoza potvdri budem musiet brat velke mnozstvo liekov, ktoré by mohli babatko poskodit, nechcem porodit postihnute alebo mrtve dietatko to by som este horsie znasala. da sa to pochopit???????????? som az tak zla zena? nevm co mam robit, jedneho synceka uz mam. a je uzasny a toto nebude pre mna lahke...
Necitala som vsetky prispevky, ale napisem skusenost svojej znamej. Znama ma diagnostikovanu tuto chorobu nedavali jej ziadnu sancu na otehotnenie, no nakoniec sa to pri umelom podarilo.
Samozrejme bola pod dozorom a taktiez brala vseliake lieky. Velmi by som zvazila interupciu hlavne by som sa poradila s lekarom, nechcem predbiehat, ale moze sa stat, ze neskor budes mat problem otehotniet, co verim, ze sa nestane.
Ja Ta neodsudzujem , bojis sa co bude to je si myslim normalne, hlavne si to treba poriadne premysliet. Tu Ti kazdy moze povedat svoj nazor, skusenost a podobne, ale aj tak sa musis rozhodnut Ty.
Vela stastia pri rozhodovani a uz nech sa rozhodnes akokolvek vela sil prajem
ja mam mozno skresleny pohlad na vec, ale toto nepochopim...neodsudzujem ale nepochopim...ja by som za babatko dala svoj zivot... hocikedy...
skus kontaktovat psychologa, mozno ti pomoze utriedit si veci v hlave...

Ahoj,mam crohna...v tehu som lieky vysadila....hoc lekar hovoril,ze zakladnu davku si mam dat,ale nechcela som brat lieky....nemala som ziadny problem s crevami...maly sa narodil zdravy,ma 4 roky asom stale bez liecby,ze sa citim fajn...kvoli tomu by som o takom nieco ani neuvazovala...dieta je dar a na otazku ci si zla zena,ano si,ked mas take myslienky..