Intimita v tehotenstve po krátkom krvácaní
Ahoj , skôr ako má tu ukamenujete sa iba slusne pýtam nie som žiadna úchylna ani nič a samozrejme myslím hlavne na svoje bábo aby bolo v poriadku.
Pred cca 2 týždňami som začala krvácať následne sme boli na pohotovosti keď bolo všetko ok žiaden hematóm ani nič aj bábo bolo v poriadku dr. Povedala že zjavne mi praskla nejaká cievka a s toho som trochu zakrvacala v ten deň mi to aj všetko prešlo aj krvácanie aj spinenie do rána som na intímke nič nemala.
Podotýkam že poh. Styk sme tak isto nemali už od 6 týždňa lebo sme sa báli aj keď som nijaké komplikácie nemala ,
Teraz som v 16 tt od dr tak isto nemám zakázaný pohl. Styk vlasne ani sa k tomu nevyjadrila len že je to ok
A ja sa len chcem spýtať že či ste to tak niektorá mala a bolo to ok? ja tým že mi pribudaju týždne za týždňom my akosi rastie chuť a hormóny zomnou začínajú mávať pritom som na začiatku nemala ani pomyslenie nato a manžel je tiež veľmi ohľaduplný a on sám sa bál a bojí aby sa niečo nestalo ,
A teraz viac menej neveim či do toho ísť alebo nie, bojím sa , ale zároveň by som už aj chcela takže neviem
Myslíte že by to bolo v poriadku alebo do toho radšej neísť a počkať na ďalšiu poradňu u dr ?
Bola by som rada za nejaké skúsenosti od báb ktoré na tom boli podobné 🙂
@anonym_autor áno som na konci 19 týždňa a tiež som pred pár dňami utekala ku dr s tým že som mala výtok kusok .. preľakla som sa a potom mi došlo však sme mali sex .. 🤣
@simca115 ahoj, a ako to dopadlo bolo všetko ok ?
My práve že vobec od 6 tt sme nemali ale tak už by som chcela len som kúsok krvácala tak teraz aj chcem aj sa bojím no
Ja by som asi išla do toho keď tak. Ja slm to stále odkladala lebo som sa bála. Prvý trimester sme nič spolu nemali a povedali sme si v druhom že by sme aj mohli lenže mi prišli tam komplikácie so spinenim tak sme nemali nič druhý trimester a teda že tretí už na 100% áno že to uz bude bezpečne a čo sa nestalo na začiatku tretieho začal sa mi skracovať krčok a sex mám zakázaný od doktora 😂 takze vlastne sme visc ako 8 mesiacov bez. Ale tak vravím si že bábätko je najdôležitejšie😊
@simca115 ahoj, a ako to dopadlo bolo všetko ok ?
My práve že vobec od 6 tt sme nemali ale tak už by som chcela len som kúsok krvácala tak teraz aj chcem aj sa bojím no
@anonym_autor jasne to sa stáva niekedy obzvlášť ako ti mali prísť kramy 🙂 okolo toho dátumu je sliznica obzvlášť prekrvena tak sa to môže stať .. mne sa to stalo po prvom morfo prvý raz po dlhom čase som videla krv na toaletaku skoro ma vystrelo .. potom to prešlo
@anonym_autor ak je tehotenstvo zdrave, nic nebrani v tom , mat doma aj intimitu. ak tvoje krvacanie vylucilo akykolvek problem, nevidim dovod na nemat sex... ak mas ale pochybnosti, spytaj sa lekara, ci je vsetko v poriadku a je to
@anonym_autor ak je tehotenstvo zdrave, nic nebrani v tom , mat doma aj intimitu. ak tvoje krvacanie vylucilo akykolvek problem, nevidim dovod na nemat sex... ak mas ale pochybnosti, spytaj sa lekara, ci je vsetko v poriadku a je to
@krasneleto tak ona sa nato viac menej ani nevyjadrila len že je to ok sex ani nezakázala čiže neviem čo si aj myslieť , lebo keď som sa pýtala tak viac menej som nedostala žiadnu odpoveď
@krasneleto tak ona sa nato viac menej ani nevyjadrila len že je to ok sex ani nezakázala čiže neviem čo si aj myslieť , lebo keď som sa pýtala tak viac menej som nedostala žiadnu odpoveď
@anonym_autor tak povedala ti, ze nemas mat sex ? ak nie, tak ho mat mozes
@anonym_autor tak povedala ti, ze nemas mat sex ? ak nie, tak ho mat mozes
@krasneleto veď práve že nič nato nepovedala ani nezakázala , čiže asi to bude ok , len ta moja obáva a strach somnou tak trochu lomcujú no
@krasneleto veď práve že nič nato nepovedala ani nezakázala , čiže asi to bude ok , len ta moja obáva a strach somnou tak trochu lomcujú no
@anonym_autor tak nesexuj a je to... ani z voza ani na voz...
@anonym_autor akoze neodpovedala? Opýtala si sa a ona bola ticho?

@anonym_autor áno som na konci 19 týždňa a tiež som pred pár dňami utekala ku dr s tým že som mala výtok kusok .. preľakla som sa a potom mi došlo však sme mali sex .. 🤣