icon

Intímne bolesti v druhom trimestri

eccike
Včera o 15:51

Ahojte maminky. Nemám vo zvyku takto písať za každú blbosť, ale strašne ma to zaujima. Teda ak si to niekto aj prečíta. Mala niektorá z vás bolesti tam dole, normálne ako svalovka, neviem ani ako to opísať, az mám občas ťažkú chôdzu. Čítam si o tom kadetade cely deň. Nespinim, výtok normálny, ale tlači mi na p*ndu, nepomôžem si. Môže to byt aj tým, že som drobná ??(150cm), 42kg začiatkom tehotenstva (momentálne 23tt), viac svalov ako tuku. Snáď sa tu nájde niekto kto ma vie upokojiť či napísať, že to nemusí znamenať nič zle. Držte sa a ďakujem vopred.

kp7333
Včera o 16:12

Zrejme krcove zily, treba to spomenut gynekologovi pri najblizsej kontrole.

anonym_2e8dc0
Včera o 16:29

Toto (co opisujes) som mala pri kazdom tehotenstve, ale posledne tyzdne. Mozno tym, ze si drobna, ktovie... Nemyslim ze to hned musi znamenat nieco zle.

zuzka1008
Včera o 16:32

@eccike mňa bolelo všetko a všade 😅
Väčšinou to nič nieje, ale pre istotu to povedzte na kontrole

anonym_73497e
Včera o 16:49

@eccike som v 20tt a citim nieco podobne casto pichanie tam dole a momentalne ako svalovicu po krajoch ktoru nemam mat ale z coho ..

kp7333
Včera o 17:41
@anonym_2e8dc0

Toto (co opisujes) som mala pri kazdom tehotenstve, ale posledne tyzdne. Mozno tym, ze si drobna, ktovie... Nemyslim ze to hned musi znamenat nieco zle.

@anonym_2e8dc0 je to tlakom maternice, tlaci na zily a tie sa vyduvaju. Po porode to zmizne.

lia2022
Včera o 18:08

@eccike Ja mám 149cm a 39kg som mala pred tehu. a presne to isté som si všimla aj ja. Ja som aktuálne 20+5tt .. takže to asi bude tým že sme drobné 🤔.
Môžem sa opýtať kolko kg si zatial pribrala?

conta22
Včera o 18:17

@eccike tiež sa mi to deje a hlavne ma pichá raz na ľavo raz na pravo a aj zo spodu :/

eccike
autor
Včera o 22:01
@lia2022

@eccike Ja mám 149cm a 39kg som mala pred tehu. a presne to isté som si všimla aj ja. Ja som aktuálne 20+5tt .. takže to asi bude tým že sme drobné 🤔.
Môžem sa opýtať kolko kg si zatial pribrala?

@lia2022 Tak dufam, ze nič viac nebude za tým. Zatiaľ tuším mám +6 kg a je to moje druhé tehotenstvo 🙂

lia2022
Dnes o 07:04
@eccike

@lia2022 Tak dufam, ze nič viac nebude za tým. Zatiaľ tuším mám +6 kg a je to moje druhé tehotenstvo 🙂

@eccike Tak sme na tom podobne. Tiež druhé tehu. + 7kg 😉.