Je Anopyrin bezpečný počas tehotenstva?
Som mesiac. Tehotná a doktor mi predpísal anopyrin .. ale mám aj celé dni bolesť žalúdka , a neviem či to nieje náhodu stych tabletkách
@kristinapiskorova áno ja som brala. Nemala som žiadne nevoľnosti aké popisujes. Neskôr ais v 34tt som musela prejsť na injekcie
@lucinka12356 brala si ich tiež tak v prvom mesiaci
Zo 100mg anopyrinu by si podľa mňa nemala bolesť žalúdka, to je dosť nepravdepodobné.
Zo 100mg anopyrinu by si podľa mňa nemala bolesť žalúdka, to je dosť nepravdepodobné.
@lavender94 takže podľa teba to nieje s anopyrinu
Anopyrin sa ma brat spravne 1 tabletka rano po jedle. Ale nie je pravdepodobne mat z neho cele dni bolest zaludka. Moze ist o nieco ine. Napr. tehotenske nevolnosti
Ja beriem od 12.tyzdna Aspirin protect, dali mi ho prave preto, lebo z Anopyrinu zvykne byt ťažko od žalúdka.
Ja beriem od 12.tyzdna Aspirin protect, dali mi ho prave preto, lebo z Anopyrinu zvykne byt ťažko od žalúdka.
Áno celý deň v kuse mám bolesti a nechutenstvo ale asi to bude s tehotenstva
@kristinapiskorova ja
Ziadne potiaze, grcala som a bolel ma zaludok z tehotenstva nie z liekov
Musela som vydrzat a preslo to, lieky som brala dalej a v pohode
Brala som. Nevoľnosti a zle od žalúdka, tak to sú skôr tehotenské hormóny..
@kristinapiskorova ja
Ziadne potiaze, grcala som a bolel ma zaludok z tehotenstva nie z liekov
Musela som vydrzat a preslo to, lieky som brala dalej a v pohode
Po koľko mesiacov zmiznú tie nevoľnosti a bolesť zaludka
Užívala som dve tehotenstvá. Hlavne sa nesmie užívať na lačno. To máš rôzne. Mne prestali nevoľnosti v 11tt,moja švagriná je v 27tt a ešte stále vracia.
@kristinapiskorova ja som ich brala od začiatku tehu až po koniec (neskôr sa nahradili tými injekdciami) z dôvodu slp

@kristinapiskorova áno ja som brala. Nemala som žiadne nevoľnosti aké popisujes. Neskôr ais v 34tt som musela prejsť na injekcie