Je bezpečné fajčiť elektronické cigarety v tehotenstve?
Ukameňujte ma🙈som tehotná 20tt...a priateľ si kúpil el.cigaretu ovocnú. Ja som nefajčiar ale tie som zvykla miestami BEZ NIKOTINOVÉ FAJČIŤ ovocné kadejaké..ako som tehotná samozrejme nie...ide o to že si kúpil on sebe a mne prišli na chuť. Ak sú bez nikotinové to môžem či nie? Akože nie je mi to života potrebné ale aj pred tým keď prišla chuť som si kúpila a teraz to prišlo zas..🙈🙈
Nie, nie su vhodne. Na obale mas aj napisane, ze niesu vhodne. A viem presne, aku mas chut. Nedavaj si.
Sracky jedno aj druhe. Ked to chces riskovat. Ja som fajcila do 9tt lebo som nevedela, ze som tehu 😩. Dodnes si to vycitam
Nie si nefajčiar. Si sporadicky fajčiar, to je jedna vec. Predtým si nebola tehotná, keď ti prišla chuť tak ok, dala si si. To je druhá vec.
No teraz je iná situácia, a ako píšeš, nie je ti to životne potrebné. Aj keď to neobsahuje nikotín, tak je tam dosť iných látok, ktoré fakt zbytočne sú pre tehotnú ženu.
Treba prijat fakt, ze uz nerozhodujes iba za seba. Rozhodujes aj za dieta. Urcite by si mu nedala potiahnut len preto, ze to neobsahuje nikotin. Vsak?
poloz a zodpovedaj si jednoduchu otazku: ked si doprajes el.cigaretky a narodi sa ti dieta s nejakym postihnutim (napr.pluca), si na to pripravena, ze si tomu mozno sama napomohla? stalo ti to za to? ... a neobranuj sa myslienkami, ze ved su baby, co fajcia a piju a narodia sa im zdrave deti, lebo 100x moze niekto prejst po prachnivom moste, ale zrovna ten 101x sa moze zbortit. Urob teda vsetko pre to, aby si mala zdrave dieta a ciste svedomie a nie si potom cely zivot vycitat a vraviet "čo keby" ...
Dúfam že si troll. Ak nie si troll tak sa drž zdravého rozumu.
Poroď a potom fajčí
Priateľ by mal brať ohľad na teba a nefajčiť ani nespomínať fajčenie pri tebe, keď sa už stal otrokom závislosti a nevie bez toho vydržať
Bud je ti prvoradá cigareta alebo zdravé dieťa. Je to úplne jednoduché.
Ja už sa nečudujem ničomu.Ludia sú neskutočne jeb...e tvory.
@doriiis prosím, veď buďme k sebe vľúdni. Nielen preto, že práve sú Vianoce. Myslíš, že takáto reakcia pomôže niekomu rozhodnúť sa správne? Tebe by pomohla?

Prosím, buď teraz radšej na strane opatrnosti - zdravia teba aj dieťatka. Nejde len o nikotín... Aby si si niekedy nemusela niečo vyčítať.