icon

Je bezpečné, keď dieťa padne na tehotenské brucho?

Včera o 06:11

Dobry den, som v 9 tyzdni tehotenstva. Vcera som lezala na gauci a moje starsie dieta sa ku mne rozbehlo, zakopla a spadla mi na brucho v dolnej casti. Ako spadla tak sa mi na brucho zvalila. Mam stresovat? Ani ma to nezabolelo, ani dnes ma nic neboli. Ale tak spadla mi na brucho a ja neviem ci teda babatko v brusku je v poriadku.

lienka9
Včera o 06:15

@anonym_autor v 9t je plod vo velkosti fazulky obalene organmi,tukom,kozou,svalmi.nic ta neboli,nic ti nieje,bud v klude

martinmmartin
Včera o 06:27

Ak vies po anglicky tak tu mas video ked veci (v tomto pripade vajco) ked su zo vsetkych stran obklopene tekutinou tak sa nemaju sancu rozbit ani ked ho hodis z velkej vysky rovno na zem . To iste u teba - plod sa ani nic "nedozvie" vsetka energia ide okolo.

https://www.youtube.com/watch?v=JBo9X2Hkw1s
anonym_2d08c7
Včera o 06:31

Mne v 13tt vyskočil na kolena 20kg pes a rovno labkou ale celou váhou zatlačil na podbrusko, presne tam kde je bábätko a nič sa nestalo 🙂 v 9tt je bábätko tak mini a obalené v bezpečí, že sa nemusíš báť 🙂 a aspoň budeš dávať nabudúce väčší pozor, keď už budeš vo vyššom štádiu tehotenstva, kedy by to vedelo byť nebezpečné. 🙂

anonym_9173c4
Včera o 07:04

Ak Ta nic nezabolelo, nemohol to byt predsa tak silny pad co realne nieco spravi.