icon

Je bezpečné, keď dieťa padne na tehotenské brucho?

5. mar 2026

Dobry den, som v 9 tyzdni tehotenstva. Vcera som lezala na gauci a moje starsie dieta sa ku mne rozbehlo, zakopla a spadla mi na brucho v dolnej casti. Ako spadla tak sa mi na brucho zvalila. Mam stresovat? Ani ma to nezabolelo, ani dnes ma nic neboli. Ale tak spadla mi na brucho a ja neviem ci teda babatko v brusku je v poriadku.

lienka9
5. mar 2026

@anonym_autor v 9t je plod vo velkosti fazulky obalene organmi,tukom,kozou,svalmi.nic ta neboli,nic ti nieje,bud v klude

martinmmartin
5. mar 2026

Ak vies po anglicky tak tu mas video ked veci (v tomto pripade vajco) ked su zo vsetkych stran obklopene tekutinou tak sa nemaju sancu rozbit ani ked ho hodis z velkej vysky rovno na zem . To iste u teba - plod sa ani nic "nedozvie" vsetka energia ide okolo.

https://www.youtube.com/watch?v=JBo9X2Hkw1s
anonym_2d08c7
5. mar 2026

Mne v 13tt vyskočil na kolena 20kg pes a rovno labkou ale celou váhou zatlačil na podbrusko, presne tam kde je bábätko a nič sa nestalo 🙂 v 9tt je bábätko tak mini a obalené v bezpečí, že sa nemusíš báť 🙂 a aspoň budeš dávať nabudúce väčší pozor, keď už budeš vo vyššom štádiu tehotenstva, kedy by to vedelo byť nebezpečné. 🙂

anonym_9173c4
5. mar 2026

Ak Ta nic nezabolelo, nemohol to byt predsa tak silny pad co realne nieco spravi.