Je bezpečné podávať Clexane počas tehotenstva?
Ahojte som v 25tt a na hematologii mi predpísali pichať clexane, najlepšie do brucha pokiaľ sa ešte da... nemôžem tým nijako ohroziť malé? Mám dosť strach si niečo pichnúť do brucha...
picháš do kožnej riasy, teda si stlačíš kožu medzi prstami a mierne môžeš nadvihnúť tú kožu, takže dieťatku sa nemôže nič stať.
Keď sa bojíš do brucha tak pichaj do ramena. Nezistí to nikto a účinok je ten istý
Pochala som ai cele dve tehotenstva a aj vdaka tomu alsom po potratoch konecne donosila dve zdrave deti... Pichala som ai sama, cely cas do brucha... Do ramena som si sama nevedela dat a do stehna som nedavala tu bolest...
Pri druhom som pichala. 2 krát pred tým som kvôli tomu prisla o babo kým sa prišlo na príčinu. Takze áno je to ok.
Ja som pichala najprv do brucha, manžel pár krát do ramena ale nakoniec to bolo najpohodlnejšie do bokov.
Hlavne keď budeš už vytláčať obsah po vpichu tak to rob pomaličky.
Pokial ti na hematologii podla vysledkov vyslo, ze treba pichat clexane tak omnoho nebezpecnejsie pre babatko je clexane si nepichat. Riedi krv, je to velmi dolezite. Ja som si pichala cele tehotenstvo a vdaka tomu mam teraz zdrave dievcatko. Pichala som do bokov

sluzi na riedenie krvi a ihla ma cca jeden cm.
podme sa spolu zamysliet...