Je červená bodka na toaletnom papieri problém?
Ahojte, písala som vám už nedávno ale dnes sa mi stalo že
som 2 dni pred termínom – pri utieraní som na papieri mala malú škvrnku krvi. Bola to taká červená “bodka” v hlienovitom a mierne žltom výtoku. Nebolo toho veľa, len na papieri.
Som prvorodička a dosť ma to vyľakalo neviem či ísť na pohotovosť
Krčok mám už dlhšie mäkký a som otvorená, takže neviem, či je toto už nejaký posun.
👉 Stretli ste sa s tým pred pôrodom?
👉 Je to podľa vás hlienová zátka s krvou / krvavé špinenie?
👉 Ako dlho po takomto špinení sa vám rozbehol pôrod?
Budem vďačná za vaše skúsenosti ❤️
Mne hlienová zátka odišla nič sa nestalo.. nakoniec mi po viac ako týždni vyvolávali, už som bola 41+3
Mne hlienová zátka odišla nič sa nestalo.. nakoniec mi po viac ako týždni vyvolávali, už som bola 41+3
@anonym_9a640d ja presne tak isto. Hlienova zatka nič nemusí znamenať
@anonym_9a640d skôr to bol taký mali krvaví fliak a vedľa toho bol ten taký hlien ale hlien mi odteká taký už dosť dlho skoro mesiac lenže dnes to nabralo na intenzite plus tá krv
U mna odisla hlienova zatka a na druhy den som rodila. Ale ak si si nie ista ze to bolo ono tak by som sa pre istotu sla dat skontrolovat.

Podľa mňa hlienová zátka. Myslím, že v piatok mi začala odtekať a v nedeľu večer sa mi spustili kontrakcie, o pár hodín som porodila.