Je choroba v tehotenstve pre bábätko nebezpečná?
Ahojte žienky, idem si pre radu. Som tehotná (21.8. Som bola u Dr a bol 12tt)
Manzel priniesol domov akúsi pliagu, mal teplotu, zimnicu, nakoniec skončil na ATB vraj covid.
Ja od včera to isté v noci teplota 37,9 zimnica, zrána ôk ibaže ma boli cely človek a teraz zas 38 teplota, zimnica. Je to pre babo nebezpečné??
Ďakujem
@bublinka1426 bol doma fakt minimum dokonca som ani v spálni nespala. Nesledujem sa len som počula že to môže byť nebezpečné pre babo... Ja nepracujem som doma a co sa lekára týka no tak to mam také blbé blbé teraz preto sa informujem ci bola niektorá natom podobne
Neboj, nie je to nebezpecne pre babo. Pre teba neprijemne, nakolko nemozes brat vacsinu liekov
@lara1128 skus byt co najmenej s nim v kontakte. neboj dobre bude 🍀
Ja odkedy som bola tehotna som kaslala 6 mesiacov vkuse, raz som skoncila s ATB, tyzden som mala 38 teplotu. A hned na zaciatku, co som este nevedela ze som tehotna, som mala 2 dni 40teplotu
Ďakujem baby
Mala som v tehotenstve hadam 4antibiotika lebo ovela horsie by pre dieta boli tie vsetky infekcie a silne choroby co som mala. Doktor vie co robi
Ešte mi prosím povedzte koľko paralenu môžem za deň
Ja som mala počas 2.trimestra covid a dieťa je v poriadku. Stalo sa to akurát na Vianoce, takže som s tým nebola ani u lekára, dala som si paralen a vyležala to. Po sviatkoch som šla na gyndu do poradne a ona nad tým len mávla rukou 😅
Nedavno som porodila a snad nebol mesiac, kedy som nebola toto tehotenstvo chora. Mala som crevnu virozu, klasicku nadchu, 2x covid, anginu, zapal dutin a do toho este aj starsie dieta s ovcimi kiahnami... dieta vyzera, ze je ok 🤷♀️
@lara1128 V tehotenstve je zena nachylnejsia na choroby ako inokedy. Keby to vo velkom skodilo babatkam, priroda by to uz vymyslela inac. Su choroby, ktore ohrozuju plod, tych je ale malo v porovnani s tymi, ktore vplyv nemaju. Sama som bola posledne 2 mesiace tehotenstva chora, proste imunita bola slaba a nedokazala som sa takto dlho striast jednej choroby. Babatku to nijako neuskodilo.

@lara1128 prepac ale to sa budes teraz do 9 m pozorovat? snazte sa nebyt pri sebe a ked nahodou ochories, smer lekar a ides na PN aj ty. naozaj sa nestresuj
hlavne klud.