icon

Je extrémna bolesť hlavy v 37. týždni tehotenstva normálna?

4. apr 2025

Je to normálne? 😢 ide mi puknúť hlava a nevladzem ani len navarit. Som z toho nejaká slabá. A môj muž mi nedovolí žiadne tabletky 🧐

denkabemommy
4. apr 2025

Tak muža drbni panvicou a daj si paralen 🙂. Pripadne aj kofeín dokáže pomôcť od bolesti

autor
4. apr 2025

@denkabemommy a neublíži to bábätku? 🙄 či sa mám radšej poradiť s lekárom

denkabemommy
4. apr 2025

@autorka nie, jeden paralen bábätku neublíži. Skôr bolesť hlavy, keďže si už v štádiu, kedy môžeš rodiť

hopatko
4. apr 2025

Normalne si daj paralen...

crazy_lazy
4. apr 2025

Ja mávam tiež obrovské migrény. Gynekologička, keď som bola tehotná povedala, že môžem Paralen. Normálne si ho daj a nepočúvaj muža.

really8
4. apr 2025

Muz mi nechce dovolit😂😂😂 dalsia nesvojpravna.

hopatko
4. apr 2025

A predsa len, neda mi to....co je toto za vztah dospelej zeny, ze muz mi nedovoli, preboha. A este s nim cakas aj dieta, mas sa na co tesit.

autor
4. apr 2025

Jezisi, fakt mi chýbali takéto osprostene pripomienky. Veď sa boji, a nechce aby som si hocičo dala. To je normálna vec. Nie, nezakazujeme si nič. A bolo to písané ironicky.

autor
4. apr 2025

@really8 Ale teba som mohla očakávať, veď všade máš takéto narážky.

lucia147852
4. apr 2025

Muž ti nedovolí? A ty si neplnoleta? Či nesvojprávna ? V živote som sa muža nepýtala či mi niečo dovolí.

babushkaem
4. apr 2025

paralen mozes cele tehotenstvo, co teraz urcite nemozes je ibuprofenum, ani flector.

nikiki29
4. apr 2025

Ak máš nad 80kg môžeš si dokonca dať 2 Paraleny naraz. Zapi vodou a daj si potom kávu. Skvelo to funguje…

hopatko
4. apr 2025

Tu osprostenu pripomienku si napisala ty. Daj si paralen, ak mas pochybnosti, skonzultuj s odbornikom v lekarni. Dieta este popapa tolko Paralenu v zivote...ze to nula cela nula nic mnozstvo od teba, bude uz len smiesnou spomienkou.

autor
4. apr 2025

Neže nedovolí, ale boji sa. V lekárni mu povedala, že nedoporučuje sa a že iba v naliehavých prípadoch čo je horúčka . Tak preto . Ale čo ja tu budem vysvetľovať. Pýtala som sa normálne. Určite nechcem citat pripomienky a narážky na môjho muža a aká som nesvojprávna.

autor
4. apr 2025

@nikiki29 čo si doktor by ma zabil keby mám nad 80 🤣🤣🤣🤣🤣 ale nie , to nemam to by ma piclo pri mojej výške

nikolani
4. apr 2025

Mne teraz v lekarni odporučili na migrény homeopatikum paragrippe. Možno by stálo za vyskúšanie, skôr než siahnes po niečom silnejšom. Homeopatiká som pýtala na odporučenie mojej obvodnej ktorá mi hovorila že Paralen nie je veľmi vhodný (myslela som si opak)

autor
4. apr 2025

@nikolani ďakujem🙂

really8
4. apr 2025

Tak som rads ze som splnila tvoje ocakavania. Ale chvalim ze si sa prisla pytat na kona. Tu sme mudrejsi ako v lekarni🙂 ale tak trp aj dalej no. A pogoogli ci bolest, stres a vycerpanie je pre plod lepsie.
A muzicka si obhajuj nadalej. Ked v 37 musis varit ty nie je o com;)

autor
4. apr 2025

@really8 nemusím . Rada navarím aj upracem pre môjho silno pracujúceho muža. 😉 som tehotná nie chorá. 😆😜 ale to je o človeku, že 🙂

really8
4. apr 2025

Si tehotna ale uplne slaba a ide ti kupnut hlava. Tak si to napisala. Ale ok. Cauko kakauko

kiki68
4. apr 2025

Tlak mas aky? Ked nemas tlakomer smer nemocka/ lekar

katie253
4. apr 2025

Ako pise Kiki, odmerať si tlak. A ak je to na nevydržanie, kľudne si daj paralen. Bábätku sa nič nestane.

lucka_ke
4. apr 2025

Paralen ti neublíži, ale teda mne nikdy na bolesť hlavy nepomohol, to už skôr kofeín a studený obklad