Je hnedý výtok v 19. týždni tehotenstva normálny?
Ahojte dievčatá. Máte niektorá hnedý výtok? prvy krat som to mala tak v 14tt, bola som na pohotovosti a bolo vsetko v poriadku. Potom som to mala znova ponejakom tyzdni , vtedy mi spravila doktorka ster, ktorý bol negatívny, krčok zavretý , bábo v poriadku. Teraz sa mi to zase vrátilo, neviem čo s tým. Je to pár kvapiek na intimke a ked sa utriem tak to tiez vidim, je to bledučko hnedej farby, krv v tom nevidim. Mám je opäť zavolať aj ked je vsetko ok podla vysledkov a nemam ziadne bolesti? momentalne som v 19tt (18+2) .Ďakujem vopred , prajem pekný deň
Zatiaľ mi nedvíhajú.. neviem sa ani na nete dopátrať, kvoli čomu toto mám
Ja som to tiez tak mala, aj sa mi to opakovalo asi 4-5x a potom to preslo, vzdy som sla na pohotovost alebo k dr a nikdy mi nic nenasli😁 ako to prislo tak aj odislo, uz som aj porodila a vsetko je ok
@lienka9898 a príčinu ste sa teda nikdy nedozvedela? lebo ani moja dr. netuší. všetko mám v uplnej norme, mám za sebou 2. skríning, aj genetika, výter, všetko je v ok. Krčok uzavretý, bábo ideálnej velkosti, nemam ziadne bolesti. Dufam ze to nebude nic vazne, doktorke sa nie a nie dovolať a ani nevolá naspäť..
Nie nikdy nic mi nezistili, iba ze je mozno velmi prekrveny krcok a to sa stava v tehotenstve ze zakrvaca, ale ako som vstupila do 3. Trimestra tak to preslo, uz som si pripadala hlupo ze pomaly kazdy tyzden som na pohotovosti 🥲 chapem, ze sa bojite aj ja som sa ale našťastie to nic nebolo, ale nebolo mi vsetko jedno vtedy
@lienka9898 no dnes ráno som tiež našla hnedu kvapku ako som prišla do práce... a to je uz 3. deň, že sa to deje
pred tym som to mala tak 1x za a dost a teraz uz dni

Ja by som aspoň zavolala, že sa to stalo zas.