Je kopnutie do brucha v tehotenstve nebezpečné?
Ahojte, som v 31tt a syn si vedla mňa sadal na pohovku a ako si daval nohy na gauč, tak ma trochu zboku ťukol do brucha. Myslite, že je to ok? Nebol to priamy kop, len zboku patou ako si ju daval hore trochu. Ďakujem
🙄
Teraz ti tu kopa zien napise, ze mas utekat na pohotovost 😀 tak bez
Neboj nic, to je v pohode, kolkokrat som sa buchla sama do brucha nechtiac, aka som nemotorna bola a vsetky 4 deti to prezili bez ujmy. Ale ked som bola uz po termine, pri druhom dietati, tak ma syn tiez udrel do brucha, nechtiac, sa siel vecer rozlucit, ze ide spinkat a objal ma, len ma proate buchol do brucha a do pol hodiny som dostala kontrakcie a v noci som porodila. Ale ako vravim, to asi uz bola posledna kvapka tesne pred porodom. Inak v takom tyzdni, ako si Ty, tak to nic sa nedialo. Neboj, dobre bude.
Neboj. Ja som v 19tt a mám dvojročného syna, ktorý stále zabúda, že “v brušku je maličké bábo”, takže hocikedy sa na mňa vrhne, náhodne kopne, udrie, atď. Myslím, že bábo tam má dosť ochrany pred jejo súrodencami :D
Názov evokuje akoby ťa niekto kopal.do brucha napr. chlap, a zrazu nepartný ťukes od dieťa
Toto je diametrálny rozdiel
Pokial nie je syn kickboxer alebo taekwondista v teenagerakom veku, tak ti s najvacsou pravdepodobnostou nemohol ublizit 🤷
🤦😅 okamžite do nemocnice

Veď bábätko je chránené plodovou vodou