icon

Je krvácanie na začiatku tehotenstva znakom potratu?

niky1994
12. jan 2025

Ahojte baby MS meška 11dni no nieje to urcite 11dni nakolko mam nepravidelnu MS minuly pondelok som bola aj u gyn. Potvrdil že ide o tehotenstvo ( vysoka sliznica a na usg nieco slabulinke vydel takto mi to povedal) vtedy to podla meškania malo byť 5tt a 5dni gyn povedal ale že to nesedi ale vraj je to uplne normalne nakolko mam nepravidelny cyklus,objednal ma na koniec januara lenže včera po utreti som si na papieri našla slabo červenu čistu krv nenormalne bolesti križov od vtedy cely den bez krvi a teraz večer zas nechcem behat na pohotovosť jasne že rano zajdem ku gyn,stretla ste sa stym niektora može sa rozbiehat "potrat"?

dzulli1980
12. jan 2025

Áno, podľa všetkého sa rozbieha potrat ... vlastná skúsenosť.
@niky1994

niky1994
autor
12. jan 2025

@dzulli1980 zažila som MA v 8tt len vtedy to krvacanie bolo silne tak aj som si myslela že sa spušta :( dakujem za odpoved

sisska96
12. jan 2025

Ja som 2 mesiace mala normalne MS, nemusi byt potrat

danyelia
12. jan 2025

...tak u mňa to bola ,,len,, prasknutá cievka. Šla by som ráno k dr., (no mňa by v 5 tt by ani nevyšetril, že je to zbytočné skoro, pri 4 tehotenstvách ma na prvé vyšetrenie objednal až cca v 10 tt)

dzulli1980
12. jan 2025

Slabo červená krv je čerstvá krv ... pri uhniezďovaní zvykne žena krvácať inak - tmavšou krvou ... tiež som veľmi nekrvácala, pár kvapiek slabo červenej krvi ... dva, tri dni ... potom cca 10 minút obrovská bodavá bolesť v krížoch, točenie hlavy, následne silné krvácanie ... každopádne, nemusí to byť Tvoj prípad, napísala som len svoju skúsenosť ... držím palce, nech to nie je Tvoj prípad 🍀

spanielka44
12. jan 2025

Ja som pri prvom mala takú oranžovú krv až do cervena a bol z toho MA v 10tt, teraz pri druhom teosku tmavšia krv a bol to “iba” hematóm ale krv som si takto utierala cca 4 týždne nastastie sa potom vstrebal a už som v 37tt

niky1994
autor
12. jan 2025

Teraz papier bez naznaku krvi tak uvidime ranl a dakujem vam baby 🍀🙂

paulinkad
12. jan 2025

@niky1994 zažila som tehotenstvo kedy to bol začiatok potratu a zažila som aj tehotenstvo kde som len pár dni krvácala, o mesiac zase, na tretí mesiac zase trošku a bábätka (vtedy dvojicky) sa udržali. Mne vtedy doktor povedal, že takto skoro sa s tým aj tak veľa urobiť nedá, môžeš dostať čípky alebo to nechať na prírodu.

niky1994
autor
12. jan 2025

@paulinkad dakujem za odpoved rano uvidime ako to dopadne aj ked to nevydim najlepšie 🍀🥺

adaluc338
13. jan 2025

Nemusi ist o potrat, ja som tak silno krvacala ze som si bola "ista" ze musi ist o potrat, a nakoniec to bolo zahniezdenie.

niky1994
autor
13. jan 2025

Ahojte tak idem od dr na sone nevydel ziadny dvovod na krvacanie no ani ziadny plod len vysoku sliznicu tak isto ako aj pred tyzdnom odobral hcg o 11 si mam volat za vysledki a povie co a ako a ze ak budem mat silne krvacanir alebo silne bolesti mam prist alebo priamo na odd a daju ma na prešetrenie škontatoval že ak mavam nepravidelnu MS niekedy zvykne meškat aj 9 dni a podobne čize nevoe urcit cije zle ze este na sone nevydno nic uvidime o 11 ale uz nevydim ruzovo

niky1994
autor
13. jan 2025

Tak baby uz krvacam silno