icon

Je krvácanie z nosa v tehotenstve normálne?

linduska_
15. nov 2024

Ahojte dievčatá, mali ste problém, že by Vám niektorej tiekla krv z nosa? Som v 10tt a išla mi už asi 2, alebo 3x. Bežne mi tečie z času na čas už nejaký rok a vždy len z ľavej nosnej dierky, neviem či to niečo znamená a ani neviem či je to v tehotenstve OK.

katarinaba
15. nov 2024

Ano, mala som to v prvom tehotenstve. Pred tym mi krv nikd netiekla a ani potom. Ale cez tehu vela a casto. Pri dalsich dvoch tiez nie. Dr. povedal, ze je to v poriadku, KO bol tiez v poriadku.

thirstymonk
15. nov 2024

Keď si to mala pred tehotenstvom, tak vlastne to nema s tehotenstvom nič spoločné. Aj mojej tečie krv z nosa hocikedy, aspoň raz za týždeň. Len tak...

V tehotenstve sa odporúča až dvojnásobná dávka železa, ako mimo tehotenstva. Tak si ho doplňuj, ak to nerobíš.

gulicka277
15. nov 2024

@linduska_ možno prasknutá cievka

andaluzia12
15. nov 2024

Stáva sa mi to tiež, v noci sa zobudím ako mi doslova valí krv z nosa… pred tehotenstvom sa mi taktiež zvykla pustiť, ale menej často …

michaela329
15. nov 2024

Ja smrkam krv, netečie. Ale čítala som, že to súvisí s väčším prekrvenim sliznic. Tlak máš v poriadku?

samik88
15. nov 2024

Áno mne tiekla pri oboch tehotenstvách,ale nie prúdom. Takisto pri umývaní zubov mi išla viac krv ,mala som citlivejšie ďasná. Je to normálne. Dávaj si magnézium a určite to spomeň u gynekológa.

diewcatqoo
15. nov 2024

Ano, v dvoch tehotenstvach som krvacala z nosa a krvacali mi aj dasna. Konzultovala som to s lekarom, povedal, ze pokial to nie je uplne kazdy den prudom, tak, ze sa neda zastavit, tak je to ok. Sliznice su viac prekrvene. Brala som Ascorutin a trochu sa to zlepsilo.

saxana000
15. nov 2024

Aj ja som to mala pri oboch tehotenstvach.inac vobec.

nikushka8
15. nov 2024

Casto mi tiekla v prvom tehotenstve, vysvetlili mi to vacsim prekrvenim. Aj dasna mi velmi krvacali.

kiki68
15. nov 2024

@linduska_ Ja to mavam tiez, predosle tehu som brala tehu aspirin a to si mala vidiet, to valilo kazdy den z nosa. Vraj je to normalne, ze bud mas ucpany nos, alebo toto