icon

Je krvavý hlien po vyšetrení predzvesťou pôrodu?

2. júl 2024

Ahojte, aktualne som 38+0tt, druhorodicka. Vcera som mala v porodnici poradnu. Zatial to na porod vobec nevyzeralo. Asi 6h po kontrole som si na intimke a po cikani nasla hnedy hlien. Co mi pride OK, predsalen vsetko je prekrvene. Este vcera sa par krat stalo, ze okrem hnedeho hlienu, tam bola aj cerstva krv. Aj to malo taky krvavy zapach. Dnes tiez tak - malicko hnedej, ale napr teraz som bola na wc a krvavy hlien mal zase jasne cervenu farbu. Mam pocit, ze oproti inym dnom mam menej tvrdnutia brucha, v noci spim lepsie. Mam trosku menstruacne bolesti a vacsinou ma po jedle prezenie. Beriem to tak, ze telo sa pomalicky pripravuje na porod. Pohyby citim ako doteraz. Asi 2t dozadu som mala vacsie mnozstva nesfarbeneho 'soploviteho hlienu' - dr zhodnotila, ze to kludne mohla byt hlienova zatka.
Aj premyslam, ze by som zbehla do nemocnice, ale caka ma ‘porodna turistika’. Mam to tak 120km. Okrem toho rocne dieta, ktore momentalne nemame kam dat. Tak sa tam nechcem hnat zbytocne. Myslite, ze by to mohlo byt kvoli tomu vysetreniu alebo sa uz fakt nieco bude diat? Dik

dadka1997
2. júl 2024

Ja som tak zacala špiniť a na druhy den som porodila .. a taktiez to moze byt hlienova zátka

kiki68
2. júl 2024

Hlienova zatka odchadza, ale vies ja som toto mala uz niekde okolo 23tt , rodila som po termine vyvolavackou. Takze mozno to nejake horuce nebude

autor
2. júl 2024

@dadka1997 no to by bolo super keby to zbehlo takto rychlo. Akurat sa obavam presne toho co pise @kiki68, ze budem v takomto stave este prenasat. Snad to nic vazne nebude a telo sa svojim tempom pripravuje.

danielka1218
2. júl 2024

Mne tiez odchadzala hlienova zatka a na druhy den som porodila

nyphadora
2. júl 2024

Telo sa pripravuje na porod, stiahla by som si aplikaciu na kontrakcie, a hladala opatrovanie pre dieťa. Jednoznačne si daj teply kupel, buď sa ti zosilnia bolesti alebo prestanu.

katka533
2. júl 2024

120km? To je ako dost, sak to nemusíš stihnut ani. Mne tiekla krv po vyšetrení, ale nerodila som potom , bolo to z vyšetrenia. Tiež taky vysoky tyzden

nyphadora
3. júl 2024

@katka533 prečo by nemala stihnuť ?

katka533
3. júl 2024

@nyphadora no sak to je daleko. Ked to zle odhadne. Ja som sla len pre istotu, ani som nevedela, ci su to kontrakcie a porodila som do 2 hodín

nyphadora
3. júl 2024

@katka533 Tiež som mala porodnicu hodinu a pol autom a dvakrat som to stihla. Nevidim dovôd prečo by autorka nemala. Akurat by mala mať v zalohe opatrovanie pre mladšie dieťa.

katka533
3. júl 2024

@nyphadora ale niekto ma rychly porod, ja keby som sla o hodinu neskor, uz určite nestihnem, ak chcem. A moja svagrina by porodila v aute, ta to stihla na posledne minuty a to ma 20 minut od porodnice

nyphadora
3. júl 2024

@katka533 tak pôrod je v hlave, tiež som mala druhu dceru od prichodu do porodnice do dvoch hodin narodenu, ale ani sekundu som nepochybovala, ze to nestihnem, proste je to o aktualnom nastaveni. Autorka to urcite stihne, veď už raz rodila.

nikaeli
3. júl 2024

@nyphadora pôrod je v hlave? kolegyňa mala 2 týždne do pôrodu, bola u kaderníčky, keď jej praskla voda. Šla do pôrodnice taxíkom, cca 15min a hneď ju brali na sálu. Porodila do hodiny, manžel si myslel, že si z neho vystrelila, keď mu volala, nech jej donesie tašku 😉 bolo to jej tretie dieťa.

autor
3. júl 2024

Jasne, ze v zalohe je aj nemocnica, ktora je blizsie. Ale chcem to aspon skusit. Prvy som mala vyvolavany a nekonecny. Viem, ze to nic neznamena a kludne tento moze byt prekotny. Ale nechcem malovat certa na stenu :D. Inak mam pocit, ze priznaky povolili. Ziadne krvacanie, poslickov je ovela menej, hnacka prestala, vratila sa mi chut do jedla. Uz som mala taku nadej, ze ideme do finale a teraz to zase uz tak nevyzera. Samozrejme moze sa to razdva zmenit. Musim len nejako nacasovat to strazenie dietata, aby som zas neotravovala vsetkych naokolo zbytocne a na koniec budem este prenasat...

nyphadora
3. júl 2024

Určite stihneš a neboj nikoho obťažovať nebudeš. Nam prosli stražiť dceru rodičia z vychodu 🙏.

nyphadora
3. júl 2024

Kym nebudeš v psychickej pohode, že ti ma kto stražiť dieťa a je o neho postarane,neporodiš, psychika ťa nepusti. Držim prsty🙏.

14petulka88
3. júl 2024

Nahodou ja sa smejem, asi je to nahoda ale, cele tehotenstvo som vravela, ze ja tento rok nerobim velku noc lebo budem rodit. Termin som mala 27.4. Voda mi zacala odtekat 15.4 na velky piatok skoro rano 🤷🏻‍♀️😅