icon

Je možné, že gestačný vak je bez plodu?

olivia20
Včera o 18:49

Dnes som bola na pohotovosti koli krvácaniu po WC. Gestacny vak 5+3w ale bez plodu je to mozne ? Alebo je mozne ze to zo mňa uz vyšlo? Aj ked to nebolo veľa mala som to len na papieri. V utorok idem ku svojej gyn.

michaela329
Včera o 18:58

@olivia20 ak tam bol vak, tak nevyšlo. Je možné, že ide o anembryomolu, alebo sa ešte ukáže, ak si mala posunutý cyklus. Ťažko povedať.

anonym_69ee1e
Včera o 19:09

Je prilis skoro. Staci, ze si mala posunutu ovulaciu par dni a nic nemusi byt vidiet, aj ked je vsetko v poriadku. Uz len pockat do dalsej kontroly na verdikt. Nemusi to byt stratene.

maryetta
Včera o 19:25

Este ani v utorok nemusi byt vidiet.

dixitka
Včera o 20:02

@olivia20 v tomto tyzdni este plod vacsinou nevidno, v utorok MOZNO moze byt malilinky 2 mm, ale nemusi. Az tak o tyzden az 10 dni bude jasne, ci tehotenstvo prosperuje alebo nie.

michaela329
Včera o 20:08
@dixitka

@olivia20 v tomto tyzdni este plod vacsinou nevidno, v utorok MOZNO moze byt malilinky 2 mm, ale nemusi. Az tak o tyzden az 10 dni bude jasne, ci tehotenstvo prosperuje alebo nie.

@dixitka ale vidno, okolo toho šiesteho býva už aj akcia srdca - dvakrát som tak mala, tehotenstvo po IVF, takže sme vedeli presný tt. Tu v autorkinom prípade dúfať v to, že mala posunutú ovulaciu.

anonym_aa7a4b
Včera o 20:13

@olivia20
Stalo sa mi presne to isté, tehotenstvo po IVF, takže som presne vedela povedať čas od otehotnenia. Pamätám si, že to bol štvrtok, na ďalšiu stredu sme videli embryo aj so srdiečkom, dnes ma 2.5 roka.

dixitka
Včera o 20:20
@michaela329

@dixitka ale vidno, okolo toho šiesteho býva už aj akcia srdca - dvakrát som tak mala, tehotenstvo po IVF, takže sme vedeli presný tt. Tu v autorkinom prípade dúfať v to, že mala posunutú ovulaciu.

@michaela329 v 6. tt áno, a kľudne aj s akciou srdca, ale ku koncu toho 6. týždňa, nie 5+3. Tu záleží na každom dni. Ja som mala plod, ktorý rozmermi zodpovedal 5+6 tt - mal 2 mm, ale teda ja som ho poriadne ani nevidela, vyzeralo to len ako trochu hrubšia stena žĺtkového vaku. O 3 dni skôr by teda nebolo vidno nič. A netvrdím, že nikdy nemôže byť vidno plod už v 5+3, ale je to priskoro na robenie záverov 🙂

michaela329
Včera o 20:36
@dixitka

@michaela329 v 6. tt áno, a kľudne aj s akciou srdca, ale ku koncu toho 6. týždňa, nie 5+3. Tu záleží na každom dni. Ja som mala plod, ktorý rozmermi zodpovedal 5+6 tt - mal 2 mm, ale teda ja som ho poriadne ani nevidela, vyzeralo to len ako trochu hrubšia stena žĺtkového vaku. O 3 dni skôr by teda nebolo vidno nič. A netvrdím, že nikdy nemôže byť vidno plod už v 5+3, ale je to priskoro na robenie záverov 🙂

@dixitka bola som 5+4tt. To je prebiehajúci šiesty týždeň. Záleží samozrejme aj na kvalite stroja, tie majú v centrách asi lepšie ako u bežných obvodných Dr. No keďže poznám veľa kociek po IVF, tak viem, že to v tom šiestom týždni nie je až tak výnimočné.

olivia20
autor
Dnes o 06:39
@dixitka

@dixitka minulý utorok som mala len gestacny vak 3.34mm dnes uz 7.4mm tak verím a dufam ze bude všetko od zakrvacala som dali mi injekciu a utrogestan.