Je možné, že mi unikla plodová voda?
Ahojte som 35tt a bola som na veľkej potrebe s tým že včera som nebola musela som si dať čípok a zo začiatku som mala veľmi tvrdú stolicu štupeľ a potom to už všetko veľmi rýchlo vybehlo cítila som veľkú úľavu upne sa mi uvoľnilo brucho a s tým uvoľnením tlaku a všetkým vybehlo zo mna dosť vody neviem či to bol moč ako sa to tam vyprázdnilo a pohlo alebo to mohla byt plodová voda?? Som prvorodička takže vôbec neviem čo čakať a keďže to všetko takto naraz vyletelo a mne sa veľmi uľavilo a uvoľnilo všetko ani neviem či by som to zadržala ako moč lebo viem že plodivú by som neudržala ale to bola sekunda keď všetko vyletelo 🙈🙈🙈 možno blbo napísané ale dúfam že pochopíte ďakujem
Neviem akú inú radu ako ísť na gyn. pohotovosť čakáš 🤷♀️🤷♀️
A to mame odkial vediet? Treba ist na pohotovosť
Ja by som na tvojom mieste chvilku pockala. Ak sa ti zda, ze este nieco z teba pojde, tak urcite chod na kontrolu. Ale podla mna to kludne mohol byt moč, v tomto stadiu tehu je to uz take divne cele.
Netreba urcite hned utekat na pohotovost. V prvom rade treba odpozorovat ci mas nadalej mokro v nohavickach, daj si porodnicku (bielu nepodlepenu) vlozku a ak bude mokra, tak vtedy chod do porodnice nech ti urobia Temesvaryho test, alebo ak by si mala pravidelne tvrdnutie bruska ci nejake bolesti. Ak bude vlozka sucha alebo na nej bude len klasicky vytok (ak to vies odlisit, nie vzdy sa to da), tak ti voda neodteka.
Ak si tehotná tak pre bezpečie bábätka nikdy nie je zbytočne skočiť na pohotovosť ak nevieš presne identifikovať čo sa stalo
Ale veď tvoja vec
A keby to teda voda bola ? Veď to babo nemôže byť bez nej načo chces cakat ?

Keď si nie si istá id na pohotovosť nech ta prekontrolujú a budeš mať istotu že je všetko ok.