icon

Je možné, že sa tehotenstvo ešte vyvinie v poriadku?

lealenusa
10. jún 2025

Ahojte mám jednu otázku meškala mi menštruácia mala som 3 pozitívne testy posledná ms bola 21.04
Bola som u doktora na sone ešte nič nevidel povedal že to môže byt skóre tehotenstvo vzal mi krv hcg som mala 470
V nedeľu som išla na pohotovosť mala som už piaty deň slaboruzove špinenie vždy po utreti v nedeľu som už mala aj slabé bolesti krížov a točenie hlavy opäť sono opäť níč nevidel vzal mi krv a hcg som mala 429 .. v správe mám napísané že mám hroziaci potrat
Myslite si že by sa to ešte mohlo vyvinúť v poriadku alebo už je to stratené ?

any_soj
10. jún 2025

@lealenusa ahoj. Podstatné je - kedy si mala hcg 470?
ak v piatok, tak azda nejaká drobná odchýlka, rôzne laboratória a tak, by tam mohla byť. Ale ak to bolo skôr, a hcg nestúpa, tak asi žiaľ nie.

elli333
10. jún 2025

Ak hcg klesá tak vždy sa jedná o potrat, je mi to ľúto. Jedine pri dvojičkách ak by jedno odumrelo a druhé žilo,tak tam neviem či sa nemôže stať, že hcg klesne, ale to som nikdy nezisťovala tak naisto neviem, ale zdá sa mi, že ani v tom prípade hcg neklesá.

lealenusa
autor
10. jún 2025
@any_soj

@lealenusa ahoj. Podstatné je - kedy si mala hcg 470?
ak v piatok, tak azda nejaká drobná odchýlka, rôzne laboratória a tak, by tam mohla byť. Ale ak to bolo skôr, a hcg nestúpa, tak asi žiaľ nie.

@any_soj
470 som mala vo štvrtok a v nedeľu som mala 429

lealenusa
autor
10. jún 2025
@elli333

Ak hcg klesá tak vždy sa jedná o potrat, je mi to ľúto. Jedine pri dvojičkách ak by jedno odumrelo a druhé žilo,tak tam neviem či sa nemôže stať, že hcg klesne, ale to som nikdy nezisťovala tak naisto neviem, ale zdá sa mi, že ani v tom prípade hcg neklesá.

@elli333 čítala som si o tom vraj môže v tedy klesnúť .. už som raz bola tehotná pred 5 rokmi mala som dva gestačné vaky no ani v jednom sa nevyvinulo embryo tak som musela ísť na kyret .. v stredu mám ísť zase na odber hcg ale mám pocit že už je to stratené lebo dnes som už nemala len slaboružové ale už aj červené a mám tlak do krížov

domka222
10. jún 2025

V nedeľu malo byť už skoro dvojnásobné ako vo štvrtok. Žiaľ si myslím, že to ok nebude,hlavne keď sa spustilo aj "špinenie".

simonkazga
10. jún 2025

Je mi to ľúto, ale ak si vo štvrtok mala 470, v nedeľu malo byť okolo 900-1000. 😔