Je normálna bolesť vaječníka v 9 tt 9 mesiacov po sekcii ?

katrinq
26. nov 2019

Ahojte baby, mám taky menši problem ... Som tehotná, v 9tt Som po sekci 9 mesiacov , občas mavám take bolesti v pravom vajecniku akoby pichanie s ihlou niekedy slabé inokedy dosť silné ...Najhoršie keď spím a sa otočím na druhu stranu vtedy strášne bolí .Nie vždy mavám take bolesti .
Je to normalné?

majamat
26. nov 2019

na to je tazka odpoved. faktom ostava, ze v tehu sa bolesti vyskytovat mozu. mna cele tehu bolivalo brucho a to aj v podbrusku ( toto boli skor vnutorne bolesti ) a neskor, aj v podbrusku a aj hore, ako sa mi natahovala koza a svaly.

majamat
26. nov 2019

a teda aj moja sestra je teraz tehu a tiez bolestiavala. moze to byt z roztahovania maternice. mozno u teba sa mohli vyskytnut aj ejake zrasty. predsa, sekcia je operacia.
dolezite je, ci sa to nejak nestupnuje,a lebo ci sa neobjavuje este neico ine- krvacanie, zvysena teplota a pod. ak nie, tak to pravdepodobne bude OK. no na 100% ti to nikto nepovie.

monika92
7. dec 2019

Áno to sú zrasty po cisárskom... tiež to mám na pravej strane mne sa bolesti objavili prvý krát keď som začala cvičiť na brucho...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre