Je normálne mať takto prekrvené nohy?
Foto ilustračné, ale stalo sa vam, že ste mali nohy raz biele a inokedy takéto fialovo/červené s bielymi bodkami? Aj stehná, aj chodidlá, niekedy aj dlane 🙄 Som tehotná v 34.tt a od včera to mám a neviem čo to je, lekár kontaktovaný telefonicky, vraj cievne zafarbenia zvyknú byť, pokiaľ nie je veľký opuch, tak to nemám zatiaľ riešiť. Opuch nemám vôbec, ale tieto farbičky ma celkom desia. Niekto skusenosť prosim?

@stellarstar moja dr. ordinuje až po sviatkoch, to už mam aj termin poradne u nej a obvoďak povedal to, čo pišem vyššie.
obvoďák tie nohy aj videl?
Tým ku gyn nie k obvodnej resp by som zvážila pohotovosť
Ta druha foto je realne Tvoja? S tym by som tiez sla na pohotovost
Ja by som sla na pohotovost na tvojom mieste.
Určite na pohotovosť je to nebezpečne, neviem ako sa to vola, ale ma to súvis s pečeňou, postihuje tehotne vo vyššom tt.
Baby ďakujem, ani jedna foto nie je moja. Sú to ilustrašné foto, kde to je samozrejme omnoho výraznejšie a silnejšie.
Už si mala byť na pohotovosti a nie tu vypisovať. Môže to byť aj niečo vážne ale nemusí byť. Zbehni na pohotovosť a daj potom vedieť ako si dopadla
Ano baby, dam vedieť update.
Držím palce
Mam za sebou vyšetrenia a všetko je ok :( nikto nevie čo so mnou, vysledok- jedine, že je babo tak otočene že niekde tlači
Ja mám poslednú dobu niečo podobné na oboch nohách od členkov smerom hore. Deje sa mi to, keď sa postavím na nohy a, keď si ľahnem/sadnem tak mi začervenanie ustúpi. Spomenula som to aj mojej gynekologičke a taktiež doktorovi v nemocnici a teda bolo mi povedané, že to bude prekrvením v tehotenstve, ale nijako to neriešili. Som v 32.týždni. Môžem sa spýtať, či to trvalo už počas celého tehotenstva alebo to ustúpilo? Prípadne či sa prišlo na to čím to sfarbenie kože bolo spôsobené? Ďakujem za odpoveď 🙂 keďže sa neviem dopátrať k ničomu podobnému.

Keď sa ti niečo nezdá prečo nejdeš k dr?