Je normálne necítiť pohyby v 17. týždni?
Poradíte mi kocky pred mesiacom som bola na poradňu gynekologa som v 17mesiaci a dnes už 2maja a ja pohyby necítim stále to je priskoro ešte alebo ja neviem
@sara967 v 17 týždni si asi myslela... A si teraz aktuálne 17 tt, alebo si pred mesiacom (na poradni) bola v 17 tyzdni?
Každopádne, ak si len prvorodicka, tak kľudne až v takom 22 týždni môžeš začať pohyby cítiť. Ono je to sprvu veľmi jemné, slabé, ak máš aj trebárs vpredu placentu, tak fakt potrvá, kým sa naučíš to odlíšiť.
Teraz si v 17tt ci pred mesiacom si bola? 17tt je este priskoro na pohyby, niekto ich uz citi, ale je uplne ok ich necitit este aj mesiac. 🍀
Ja som v 20. a pohyby som ešte len teraz niekedy začala cítiť jemnucke, asi presne k ukončenému 19 tt🙂
Ja som cítila pohyby od 21tt
To je úplne v poriadku, bežne ženy cítia až po 20 týždni
Presne, az po 20. týždni
Je to ok, mozno ich uz aj citis, len nevies, ze je to ono 🙂 kazdym dnom budu silnejsie a budes ich vediet rozoznat a budes ich citit a pomaly ak vidiet ako sa ti dviha brusko, bezne az v 21-22tt zeny zacinaju citit🍀
Ja som zacala pohyby citit cca v 24tt-25tt. Prvorodicka
Ja som pri prvom dietati citila pohyby az v 25a to som mala vahu 65 kg na 160 cm teda neviem..
@sara967 alebo pohotovost
@katka13katka ahoj poradis ?keď som začala byť tehotná v 1,2,3,4,mesiaci tak som nemala také problémy mám niekedy taký pocit akože sa nemôžem nadýchnuť musím sa a hlboko nadýchať ja pred tehotenstvom som sa liečila na uzskostne stavy mám aj tetaniu a neberiem teraz žiadne lieky ale niekedy mám strach že sa zadusim som už v 5mesiaci môj gynekológ ma poslal na vyšetrenie interné tam je zatim poriadku robila mi vyšetrenie srdca ja neviem čo to môže byť máte niektorá skúsenosti stým

@sara967 Týždni