Je normálne pálenie jazvy po cisárskom reze v 23. tt?

atap
25. máj 2011

Ahojte baby, som v 23 tt a už týždeň ma páli jazvy na maternici (myslím si že je to vnútorná jazva).... Na začiatku minulého roka som mala vykonaný cisársky rez... Páli ma vždy pred spaním a v noci, málokedy cez deň. Máte s tým niektorá skúsenosti? Lebo ma strašili že hrozí ruptura maternice, ale myslela som že až pri pôrode... Poraďte 😉

ewisam
25. máj 2011

Ja by som na tvojom mieste navstivila lekara. On moze najlepsie posudit, ked kukne do bruska co je vo veci a co pripadne hrozi... Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne!

mili9
18. nov 2011

@atap Ahoj 🙂 mna by veľmi zaujímalo,ako ti to dopadlo.Ja som v 21tt po dvoch cisarskych a tiež pocitujem pálivú bolesť na pravej strane pod jazvou,no niesom si istá,či je to jazva pretože mi bolesť prechádza niekedy až na klb.Dr.ma poslala na urolog.tam všetko v poriadku,po gyn.stránke sme tiež v poriadku,naozaj neviem čo by to mohlo byť,už som zúfalá ☹ Mimochodom máš krásne detičky 🙂 Pekný den vám prajem 🙂

mili9
18. nov 2011

@atap Prepáč preklep,naozaj sa ospravedlnujem,mrzí ma to ☹ prosím odpusť,ak môžeš

atap
autor
18. nov 2011

Ahoj, no ako to dopadlo... Super, mame krásne zdravé dieťatko... Po Prvom neuspechu sme sa konečne dočkali... Na to palenie mi dr. povedal že to nevadí a je to normálne. Ty máš už 2 sekcie za sebou tak teba to bude boliet ešte viac. Porodila som 16 dni skôr ale všetko ok. Držím palce!

bambulka814
21. nov 2011

@atap rodila si cisarskym?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre