icon

Je normálne vidieť len gestačný vak v 6. týždni?

kessy25
30. nov 2023

Ahojte som 5+4 a na sone je len gestacny vak plus dnes mi tam nasli aj hematom .. spinim tak ma poslala doktorka do nemocnice ale mna zaujma ci je normalne ze je v 5+4len gestacny vak. Maju mi brat krv a ze podla toho budu kontrolovat

kiki68
30. nov 2023

@kessy25 je to normalne

vafinka
30. nov 2023

@kessy25 áno je vse je ok

stellarstar
30. nov 2023

@kessy25 na nete nájdeš zig info a foto v kt tt ako vyzerá plod, nechápem prečo baby chodia tak skoro ku gyn a potom máte stres. Áno ne to normálne to vy už v tomto tt očakávate normálne baby?

kessy25
autor
30. nov 2023

@stellarstar ja som musela ist koli spineniu a zapalu skor

stellarstar
30. nov 2023

@kessy25 to je iné ale myslím všeobecne baby

kessy25
autor
30. nov 2023

@stellarstar ja len ze ci je to okej a moze sa este plod objavit lebo jedna tu je somnou je tak isto a uz ma aj plod

selena_luna
30. nov 2023

@kessy25 je to ok. Budu sledovat ci sa o par dni objavia aj emryonalne struktury a zltkovy vak. Nezabudaj, ze len podla ms je to 5+4, ale podla ovulacie to moze byt aj 4+2 🙂 takze to moze byt uplne primerany a normalny nalez. Je to vzdy bud alebo, drz sa.

kessy25
autor
30. nov 2023

@selena_luna no ja viem presne kedy bola ovulacia 😔

selena_luna
30. nov 2023

@kessy25 mas ju potvrdenu doktorom? Alebo len domacimi testami? Aj na 5+4 to je stale nalez ktory nie je az tak znepokojujuci.

kessy25
autor
30. nov 2023

@selena_luna aj doktorom aj teplotou

selena_luna
30. nov 2023

@kessy25 chapem. Drzim palce a daj vediet ci bude vsetko ok 💕

angel993
30. nov 2023

@kessy25 ja som tiež tak mala, plod sa objavil až 6+0 a srdiečko 6+5. Tiež som mala hematóm takže som chodila na ultrazvuk 2x týždenne

angel993
30. nov 2023

@stellarstar buď rada, že ty si nemusela ísť tak skoro. Ja som musela ísť na gynekológiu hneď po pozitívnom teste, ináč by tu moje deti neboli. A takých žien ako ja je veľa, ale mnohým je nepríjemné o tom hovoriť. Nedá sa to zovšeobecňovať.

stellarstar
30. nov 2023

@angel993 a odkiaľ vieš ze som nemusela resp nebola tak skoro? Ja som už počas plánovania musela lieky užívať a pichať fraxik

angel993
30. nov 2023

@stellarstar tak prečo potom nechápeš ženy, ktoré idú, podľa teba skoro ku gyn?

stellarstar
30. nov 2023

@angel993 lebo potom tu len vypisujú a revu že dr nič nevidel. Teraz myslím všeobecne tie kt si nemusia pichať. Autorka v úvodnom nepísala že užíva lieky a picha si. Veď v tomto tt noc nevidno a čakajú už 5 cm plod? ( priklad )

angel993
30. nov 2023

@stellarstar ale autorka píše že ma hematóm a špiní. To je veľmi stresujúce.
A možno sa tie ženy nemajú komu zdôveriť a vyplakať, tak to píšu tu. Aspoň trochu si uľavia a prečítajú povzbudivé slová.