Je normálne zvracanie v 7. mesiaci?
ahojte som v 7 mesiaci tehotenstva a nemozem citit ani maso hned ma napina na zvracanie alebo aj vraciam
lenze dost casto ma aj bezne napina az k zvracaniu je to normalne
no, hlavne to treba spomenut svojmu doktorovi.. su take pripady, ked je zene zle cele tehotnestvo a pritom je vsetko v poriadku..
ja som napr. pri prvom tehotenstve maso citit ani nemohla, jedine ktore som mohla zjest bolo to z mcdonaldu bez chuti.. takze obcas som si zasla do mekacu, lebo mi dr. stale vravel, nech jem maso.. potom som aj tak zacala brat zelezo, lebo som sa proste neprekonala a zacala som byt chudokrvna..
/inak pri druhom tehotenstve som mohla jest viac veci a aj tak som chudokrvna bola../
a este ma napadla moja sestra, ked cakala dceru, cele tehotenstvo jej bolo zle, jedla len rozky s maslom, slivovym dzemom a krowky.. to bolo jedine z coho nezvracala.. bola vporiadku ona aj mala.. ale dr. o tom musi vediet.. vela stastia..
Ja som vracala cele tehotenstvo...Boze ked si to predstavim.Ale malo to vyhodu.Po porode som mala -10kg ako pred porodom😃
Ahoj pri prvej som vracala celych 9 mesiacov ked som nieco zjedla hned von . Jedine co mi pomahalo bola studena pepsi lite .

Aj ja mam také dni. Zle mi bolo do 5.mesiaca a ešte aj teraz v siedmom ma napne, alebo mi niečo nesadne. 🙂