icon

Je špinenie počas raného tehotenstva normálne?

nelka24630
13. júl 2025

Ahojte, 30.6.2025 som si robila tehotenský test. Vysiel pozitívny, 2 silné čiarky. Boli sme na dovolenke a bolo trosku stresu behaciek a mam ešte ročnú dcérku ktorá má 9 kg takže tu musím nosiť, este ju aj kojím a to tak ze mi leží na bruchu, zatiaľ som nenašla inú možnú polohu. Dnes sme prišli domov a zajtra mam termin u gyn. Keď som ale bola teraz na WC tak išla zo mňa trosku krv také viac hnedé ako červené. Co to môže byť? Mam sa obávať?

anonym_ce1b9e
13. júl 2025

Ja som to mala v 14 tt, po celodennom výlete . Bola som na pohotovosti, všetko bolo ok. Ty si ešte dosť skore štádium, uvidis zajtra…

evinku
13. júl 2025

Ahoj... Hnedá krv, je stara krv... To je v poriadku... Niektoré ženy to majú často... Pokiaľ by bola číra červená krv, vtedy by som spozornela... Zajtra to spomeň na kontrole... Ale určite treba čo najviac oddychovať, piť veľa vody, najlepšie citrónovú a byť v kľude.. Držím palce 🤞🙏 a veľa šťastia 🌹

anonym_9f02d9
14. júl 2025

@nelka24630 ahoj no ako si dopadla?

zuzi0911
17. júl 2025
@evinku

Ahoj... Hnedá krv, je stara krv... To je v poriadku... Niektoré ženy to majú často... Pokiaľ by bola číra červená krv, vtedy by som spozornela... Zajtra to spomeň na kontrole... Ale určite treba čo najviac oddychovať, piť veľa vody, najlepšie citrónovú a byť v kľude.. Držím palce 🤞🙏 a veľa šťastia 🌹

ja som mala trochu hnedej krvi a bol to hematom . Nie vždy je to ok.
V ďalšom tehu som spinila až do 17tt a nezistila sa príčina. Asi iba cievky .
Čiže ťažko povedať. V tehotenstve žiadne spinenie ,krv nemá čo robiť.

Určite to dat vzdy skontrolovať.

nelka24630
autor
18. júl 2025
@anonym_9f02d9

@nelka24630 ahoj no ako si dopadla?

@anonym_9f02d9 ahoj, to špinenie bolo ozaj len ten jedenkrát, tak doktorka povedala ze aby sme boli na istotu kým sa placenta poriadne nevyvinie predpísala mit Duphostan 10 mg, ja som sa jej ale spýtala ci je to bezpečný liek aj keď kojím ona povedala ze áno tak som si ho vybrala ale potom som sa bavila s laktacnou a tá povedala ze neexistuje veľa štúdií a neodporúča sa pri kojeni ze su aj iné možnosti. Termín u mojej Dr. Mam ale až 1.9. Takze tak