Je špinenie v 16. týždni tehotenstva bežné?
Stretla sa stym niektorá? Pri utreti som mala na toaletnom trochu bledoruzovej krvi.
Strašne som sa zľakla. Utekala som na pohotovosť. Všetko ok.
@slniecko_2919 ja som to mala asi do 21 tyzdna pravidelne a nejako okolo 15-16 mi to zacalo, mne nasadilo progesteron a pomohlo mi to. Drzim palce 🙏
@anonym_559dfc a aj vám brali krv? Ja som tiež brala do 13 týždňa.. a vraj už potom netreba lebo preberá úlohu placenta
Ziadne krvacanie pocas tehu nie je "bezne".
Ja som brala progesteron minimalne do polovice tehu.
nenariadili oddych? Pri každom krvácaní som v nemocnici odležala niekoľko dní.
nenariadili oddych? Pri každom krvácaní som v nemocnici odležala niekoľko dní.
@anonym_35d504 napísal kludovy režim iba. Mňa tam nenechali lebo to bolo len jednorazové, potom aj sonda bola čistá aj vložka. Ani lieky žiadne ako ascorutin alebo tak.. vy ste mala krvácanie či špinenie ?
všetko.
@anonym_35d504 a dali vám aj lieky?
@slniecko_2919 áno len už neviem čo to konkr. bolo.
Ja som užívala progesterón približne do 15. týždňa, potom som ho postupne vysadzovala. Aj ja som ho prestala užívať asi od 13. týždňa, ale potom som nečakane začala krvácať, takže som znovu začala užívať progesterón + 2× denne magnézium a šetrila som sa. Keď sa na to spätne pozerám, v tom období som mala špinenie vždy, keď som sa trochu viac namáhala. Mne však stačilo aj niesť kanvu s vodou a už som cítila dosť nepríjemné ťahanie a bolesť v bruchu, takže som asi bola dosť citlivá. Ale každé tehotenstvo je iné. Držím palce, aby bolo všetko v poriadku. 😊

@slniecko_2919 ja som to mala asi do 21 tyzdna pravidelne a nejako okolo 15-16 mi to zacalo, mne nasadilo progesteron a pomohlo mi to. Drzim palce 🙏