icon

Je svetloružové špinenie počas tehotenstva normálne?

barborachmelova
15. nov 2025

Zdravím Vás 🙂

Vo štvrtok, 13.11. som bola u gynekológa – v 7tt + 6 dní. Doktor povedal, že mám krásne pravidelný plodový aj žĺtkový vačok, ale zatiaľ sme ešte nevideli srdiečko, vraj je tam pár dňová medzera vo vývoji. Na kontrolu idem v utorok, 18.11.
Trochu sa bojím, ale verím, že sa bábätko len potrebuje ešte trošku „naštartovať“.
Deň na to, včera, sa mi po veľkej potrebe spustilo úplne slabučké ružové špinenie, len po utretí, zrejme tlakom. Následne len jemné hnedé, ako stará krv, inak nemám žiadne komplikácie ani bolesti, len stres. Pán doktor mi povedal, že takýto typ špinenia je okay, len ma tak isto dosť vystrašil po poslednej kontrole..
Tak isto by som rada dala do pozornosti, že som otehotnela posledný deň v ovulácií (vtedy sme mali pohlavný styk, v ten mesiac to bolo jediné), no ovuláciu som si nekontrolovala testami, len podľa aplikácie - je možné, že meškala?
Myslíte, že to bude v poriadku, že stres môžem odhodiť? 😊 Bábätko je naše vysnívané a chcené.

babi2345
18. nov 2025

@barborachmelova môže byť ôk, ale nemusí.
Ja som keď mala krv trosku s prvým babom 6.tt všetko bolo ôk 8tt už bylo srdce. Potom som roky neskôr mala tehotenstvo kde som nespinila a potrat 2x po sebe. Takže dneska uvidíte na kontrole. Veľa šťastia. 🤞🤞🤞

barborachmelova
autor
18. nov 2025
@babi2345

@barborachmelova môže byť ôk, ale nemusí.
Ja som keď mala krv trosku s prvým babom 6.tt všetko bolo ôk 8tt už bylo srdce. Potom som roky neskôr mala tehotenstvo kde som nespinila a potrat 2x po sebe. Takže dneska uvidíte na kontrole. Veľa šťastia. 🤞🤞🤞

@babi2345 kontrola zial nedopadla dobre a budem musiet ist na planovany zakrok, dakujem vsak za povzbudive slova 🤍 pekny den!

babi2345
19. nov 2025
@barborachmelova

@babi2345 kontrola zial nedopadla dobre a budem musiet ist na planovany zakrok, dakujem vsak za povzbudive slova 🤍 pekny den!

@barborachmelova ľutujem. Ešte dodám, keby som vedela hneď po prvom potrate idem na vyšetrenie aby som predišla druhé MA. Rozšírený hormónalny profil, endokrinológia, hematológia... Môj gyn. Povedal že to sa stáva hneď po druhom menzese môžeme skúšať zase, hneď som ostala tehotná, ale zase MA. Takže tak 😪 Mne potom našli tsh som mala vysokú, a progesteron malo, ako sme doplnili mame všetko v poriadku 32tt. Veľa šťastia na budúce.