icon

Je tŕpnutie a opuch rúk v tehotenstve normálne?

25. máj 2025

Ahojte už asi 3 dní mi trpli ruky keď som ležala na boku, no od včera mi začali tŕpnuť ruky ale tak že mi trpli celý deň opuchla som tak že som nemohla dať dole prstene a mám opuchnuté aj nohy ( až ma pália) ani po magnosole som neodpuchla a dnes sa cítim už hrozne na poradňu mám ísť v stredu, mám vydržať do stredy alebo mám ísť skôr? Je to normálne? Som v 37+4tt a poradne mám už v nemocnici.

mamina7070
25. máj 2025

pohotovost v najblizsej nemocnici

jaga18
26. máj 2025

Ja som to mala len na jednej ruke, tiež ku koncu tehotenstva. Radšej nech sa na to mrkne lekár. U mňa to bolo OK, hneď po pôrode sa to dalo samo do poriadku. Okrem trpnutia a opuchu som mala silne bolesti od ramena az do prstov. U teba to tak byt nemusí, radšej chod za dr.

zuzkaa1991
26. máj 2025

Mne vznikol karpalny tunel ale okolo 30tt takze.vtakom tt urcite chodte dnes k lekarke resp.uz do nemocnice chodíte na poradne

basulaak
26. máj 2025

Ja som mala trpnutie malickov a prstenikov na oboch rukach. V 37tt sa mi spustila kazdodenna migrena s aurou. 2x z toho za volantom na moste. To bolo vzruso. Parkrat taka silna ze som nevedela hovorit. Bol oto neprijemne ale po porode a odchodom nadbytocnych tekutin a hormonov to zmizlo.

kiki68
26. máj 2025

Pekne do nemocky, ja som to mala a kazde 3 dni kontrola, moc na bielkoviny budu kontrolovat a rozne parametre v krvi.