icon

Je užívanie lieku Zenaro v tehotenstve bezpečné?

Včera o 08:34

Ahojte, mam roky alergiu, pri ktorej mam neznesitelne svrbenie, uzivam na to Zenaro, ktore mi krasne pomah. Aktualne som ostala tehotna a lekar mi povedal, ze do tretieho mesiaca idealne neuzivat nic, ale ja sa po tepch dnoch bez tabletky idem uskrabat do krvi, mate nejaku slusenost? Zenaro v tehotenstve? Na druhu stranu alergologicka mi povedala, že Zenaro je v tehotenstve ok, teraz neviem, ci teda raz za tyzden uzit alebo neuzit. Ďakujem

petamich
Včera o 09:35

Mne alergologicka dovolila v tehotenstve Zodac, ze je to antihistaminikum 1. generacie a za tie roky na trhu uz ho "otestovalo" vela tehotnych zien. Podla mna ak ti povedala lekarka, ze ok, daj si. Vacsi problem je nepohoda z toho svrbenia. Tiez som si dala tak raz za x (ja mam roztoce).

autor
Včera o 09:57
@petamich

Mne alergologicka dovolila v tehotenstve Zodac, ze je to antihistaminikum 1. generacie a za tie roky na trhu uz ho "otestovalo" vela tehotnych zien. Podla mna ak ti povedala lekarka, ze ok, daj si. Vacsi problem je nepohoda z toho svrbenia. Tiez som si dala tak raz za x (ja mam roztoce).

@petamich ja mam tiez roztoce a plesen a histaminku a v tomto obdobi sa realne skrabem do krvi a kaslem …. Akoze pokial to viem zniest, tak si nedavam, ale raz za 4 dni cca mi vyjde, že musim

petamich
Včera o 10:08
@anonym_autor

@petamich ja mam tiez roztoce a plesen a histaminku a v tomto obdobi sa realne skrabem do krvi a kaslem …. Akoze pokial to viem zniest, tak si nedavam, ale raz za 4 dni cca mi vyjde, že musim

@anonym_autor ja som to tiez tak robila 🙂 ked uz som sa skriabala vela, ja aj ocerveniet zvyknem potom napr. len ked si tvar odmalovavam a podobne, tak som si dala a dobre bolo

marhulka13
Včera o 10:27

Ja tiež beriem antihistaminika, dokonca mi na týždeň museli dať kortikoidy, lebo som už tak opuchla, že nebolo na vyber. Teraz sa síce stále skriabem, no už len kolená a ruky.

majamat
Včera o 11:59

mne dr v tehu Zenaro zrusli a dala tusim Claritine. no uz je to davno.

anonym_dc36b1
Včera o 14:02

Uzivala som 2x denne cele tehotenstva a uplne bezne sa moze - len teraz neviem ci Zenaro ci Zodac. Proste jedno z toho je "bezpecnejsie" v tehotenstve, zisti si ktore (ja nepamatam uz) a uplne normalne ho mozes brat.

autor
Dnes o 07:47
@petamich

@anonym_autor ja som to tiez tak robila 🙂 ked uz som sa skriabala vela, ja aj ocerveniet zvyknem potom napr. len ked si tvar odmalovavam a podobne, tak som si dala a dobre bolo

@petamich presne, akoze vyslovene si nedavam kazdy den, ked netreba, ale ked uz sa neda tak vtedy

autor
Dnes o 07:48
@anonym_dc36b1

Uzivala som 2x denne cele tehotenstva a uplne bezne sa moze - len teraz neviem ci Zenaro ci Zodac. Proste jedno z toho je "bezpecnejsie" v tehotenstve, zisti si ktore (ja nepamatam uz) a uplne normalne ho mozes brat.

@anonym_dc36b1 zodac je tusim bezpecnejsi, ale mme teda napisala ze Zenaro je ok, ale tak davam si aspom čo najmenej