Je vidieť plodová voda po zaschnutí?
Je tu nejaka zienka ktora mala predcasne uniky plodovej vody? Zaujima ma ci je na nohavickach vidiet ked zaschne alebo je to uplne cira tekutina ktoru nevidno. Dnes sa mi rano odlepila intimka, tak si hovorim ze nevadi, budem mat sice nohavicky jak prasa ale to vydrzim. Dosla som teraz domov , pozeram na tie nohavicky a je tam samozrejme zaschnuty biely vytok + take zaschnute skvrny akoby od vody.. neviem ci je to plodovka alebo moc. Mohla by som vam aj fotku urobit ale asi radsej do spravy, urcite neni prijemne na to pozerat 😂
@kakali10 a ked ti odteka to mas pocit ze z teba naraz nieco vytecie alebo mas len mokre nohavicky alebo vlozku? Myslim ze mozes byt pokojna. Mne moj gyn povedal ze ked uz sa urobi otvor v plodovom vaku a odteka voda tak odteka stale. A kedze ty vravis ze to nemas kazdy den tak to bude asi len tehotensky vytok alebo unik mocu... Ja som v tehotenstve mala stale pocit ze mam mokre gate a musela som nosit intimku kvoli tomu. Uzi si vianoce a po novom roku ta prezrie tvoj gynekolog. Na pohotovosti si bola takze mozes byt pokojna. 🙂

@milus777 no to teda je hrozne , uplna neochota , ja neviem preco sa potom ucia za doktorov ked nemaju nervy na ludi. Ale hej , aspon mam dusu na mieste a ja si myslim ze keby mi plodova voda odtekala po kvapkach tak by sa za cely den nejaka kvapka objavila na vlozke , odtekala by predsa kazdy den , nie kazdy treti. Ja sa este opytam v januari mojho gynekologa, ten je zlaty a ochotny.. dakujem za vypocutie 😁🙂