Je vysoký tep v tehotenstve problém?
Prosim vas ked mam ukážkový tlak ale tepy vysoké niekedy 97,110,100,120 ? Je to problem ? Som v 32 tt
Aj ja som mala a aj mam v tehot vysoky tep okolo 100, vraj je to normalne. Ale pre istotu spomen lekarovi.
Superko dakujeeem 🥰🥰🥰
Ja som mala ale.ja som nevladala s dychom cca v takom týždni takze mi dali nejake tabletky na srdce a upravilo sa....az do porodu som ich brala
@zuzkaa1991 no ja dychat mozem zatial 😂lenze iba lezim mozno aj oreto u dr som mala take vysoké ked iba lezim 🤷♀️
Tak ja som lapala po dychu ked som lezala srdce islo mi vyskocit ...takze interne a kardio som obehala a dali mi lieky radsej treba ist ako namahat si srdce
@zuzkaa1991 to ja zase vobec zeby som lapala po dychu... myslim ze tym ze 2 mesiace uz lezim a potom idem k dr tak preto tie tepy lebo sa ,,zadýcham,,po takom case ked nic nerobim
Jaaaj ze nemate žiadny pocit?skuste si doma merat
Ja som mala tep nad 100 ked boli vysoke teploty. Vtedy sa mi aj zle dychalo. Spomenula som to na poradni, gynekologicka mi odporucila znova EKG vysetrenie (jedno sa robi na zaciaktu tehotenstva). EKG bolo ok, takze som nemala ani lieky.

Ajoj , ja som mala celeeee tehotenstvo tep nad 100 nikdy nie menej a v živote to nikto neriešil a to som sa po doktoroch nechodila . Všetci sa zameriavali len a len na tlak tep nebol nikdy smerodajny . A to som mala na poradniach aj 120. Takze podľa mna asi je to ok asi to srdiečko viac pumpuje , sak maká za dvoch 🙂.