Je žltý výtok v tehotenstve bežný?
Ahojte, dievčatá. Mávali ste aj vy počas tehotenstva žltý výtok?
Mne doktorka povedala, že mám zápal, keď ma vyšetrovala, a predpísala mi Polygynax na 6 dní. Nepomohlo to, tak som išla na kultiváciu. Dnes mi prišli výsledky, ktoré sú v poriadku, ale výtok stále mám.mohlo sa stať že kultivácia nezachitila infekciu? Alebo nejakú baktériu?
A to ako prisla na ten zapal? Bez vyteru? Ja mam vytok dozlta cele tehotenstvo, je to sposobene hormonmi
Ano aj ja mam ovela zltsi a viac ako obycajne, kultivacia ok. Pokial nemas svrbenie/palenie/zapach/diskomfort podla mna ok
@aneta50 ja som mavala dokonca oranzovy. Zlty mavam bezne. Pokial nemas bolesti svrbenie palenie a zapach, nesleduj sa. Uzivaj si tehotenstvo, podla mna aj tie lieky si brala zbytocne
A to ako prisla na ten zapal? Bez vyteru? Ja mam vytok dozlta cele tehotenstvo, je to sposobene hormonmi
@ludmilka2407 pozerala sa mi z dola a povedala že mám zápal lebo som jej hovorila aj o tých výtokoch
@ludmilka2407 pozerala sa mi z dola a povedala že mám zápal lebo som jej hovorila aj o tých výtokoch
@aneta50 v poriadku ale tak ziaden zapal tam mozno ani nebol

@aneta50 aj ja tak mám, a to nie som tehotná, je to sposobene hormonmi, aspon , tak mi povedala gynekologička, ak ťa ovšem nič nesvrbí nepáli a nezapácha