icon

Kašeľ počas tehotenstva: Ako ho riešiť?

tatiana234
Včera o 05:25

Ahojte stale kaslem asi cele tehotenstvo riesiim to dokola len nejakym stop kaslom zodacom samozrejme na odporucenie dr ale to sa neda uz vydrzat mali ste niekto podovny problem v tehotenstve ? Pp ak oste riesili. Ved ja neudycham porod 😀

anonym_26ecdf
Včera o 06:00

Mala som to tiez, kaslala som cele noci. Nedalo sa to vydrzat isla som na pohotovost lebo ma z toho az bolelo brucho a pichalo ma v maternici.prebehli vysetrenia na nic sa neprislo. Poslali ma domov ze ked sa to bude opakovat mam prist o par dni som tam bola spat. Hospitalizovali ma a pozorovali. Kaslala som cele dni a noci.dali mi nejake lieky ktore to trochu zmiernili. Lekar navrhol cisarsky. Iny vravel ze silny kasele moze vyvolat porod. Kedze som uz jeden predcasny v 33 tt mala za sebou nechcela som dalsi. A tak som bola na pohotovosti este asi 3x. Isla som cisarskym v 38+0tt planovane. Kaslala som este aj pocas cisarskeho. Lekar kazdu chvilu prerusoval vykon. Hned po operacii mi nasadili nejake lieky pocas bolesti a do 2 dni som nekaslala vobec. Ale ak kasles tak ako som kaslalal ja tak ta lutujem. Bolo to strasne obdobie. Asi 4 mesiace som v kuse kaslala a skusala vsetko. Obklady,caje, sirupy, maste, polohy, drz sa.. a hadam ta to rychlo prejde.

anonym_f25219
Včera o 06:29

@tatiana234 inhalovanie vincentky

tatiana234
autor
Včera o 06:50
@anonym_f25219

@tatiana234 inhalovanie vincentky

@anonym_f25219 nepomaha