Kašeľ počas tehotenstva: Ako ho riešiť?
Ahojte stale kaslem asi cele tehotenstvo riesiim to dokola len nejakym stop kaslom zodacom samozrejme na odporucenie dr ale to sa neda uz vydrzat mali ste niekto podovny problem v tehotenstve ? Pp ak oste riesili. Ved ja neudycham porod 😀

Mala som to tiez, kaslala som cele noci. Nedalo sa to vydrzat isla som na pohotovost lebo ma z toho az bolelo brucho a pichalo ma v maternici.prebehli vysetrenia na nic sa neprislo. Poslali ma domov ze ked sa to bude opakovat mam prist o par dni som tam bola spat. Hospitalizovali ma a pozorovali. Kaslala som cele dni a noci.dali mi nejake lieky ktore to trochu zmiernili. Lekar navrhol cisarsky. Iny vravel ze silny kasele moze vyvolat porod. Kedze som uz jeden predcasny v 33 tt mala za sebou nechcela som dalsi. A tak som bola na pohotovosti este asi 3x. Isla som cisarskym v 38+0tt planovane. Kaslala som este aj pocas cisarskeho. Lekar kazdu chvilu prerusoval vykon. Hned po operacii mi nasadili nejake lieky pocas bolesti a do 2 dni som nekaslala vobec. Ale ak kasles tak ako som kaslalal ja tak ta lutujem. Bolo to strasne obdobie. Asi 4 mesiace som v kuse kaslala a skusala vsetko. Obklady,caje, sirupy, maste, polohy, drz sa.. a hadam ta to rychlo prejde.